Få vores nyheder på mail

Telenor styrker sin presseindsats

Pressemeddelelse   •   Apr 29, 2020 09:11 CEST

Danmarks næststørste teleselskab, Telenor, har per 1. maj ansat den erfarne presseprofil Rasmus Avnskjold som pressechef med ansvar for Telenors kommercielle forretningsenheder.

40-årige Rasmus Avnskjold kommer med solid erfaring fra både televerdenen og kommunikationsverdenen. Han har indgående erfaring med telesektoren og har de seneste ti år arbejdet med kommunikation og presse, blandt andet knap 7 år som presserådgiver i TDC og knap 3 år som pressechef i Telia. Aktuelt kommer han fra en lignende stilling i it-virksomheden KMD. Rasmus er uddannet journalist og har også tidligere arbejdet for B.T. og Illustreret Videnskab.

Med tilgangen af Rasmus Avnskjold forstærker Telenor sit presseteam og har fremover to sidestillede pressechefer med ansvar for hver deres forretningsområder. I det nye setup er Alice Klitholm Duch fortsat pressechef for Teknologi og Corporate Affairs, mens Rasmus Avnskjold er pressechef for de kommercielle enheder Erhverv og Privat.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.