Få vores nyheder på mail

Telenor fyrer op for stemningen under CPH Half Marathon

Nyhed   •   Sep 11, 2018 08:00 CEST

Når startskuddet lyder den 16. september til CPH Half Marathon, sætter over 20.000 løbere afsted for at slå personlige løbstider og måske rykke lidt på løbsrekorden. Alt imens løberne prøver kræfter med de 21,1 km igennem hovedstaden, så inviterer Telenor heppere og familier til løbets hyggeligste heppeområde - Telenors familie power zone ved Frederiksberg Runddel.

De tusindvis af løbere og tilskuere, der mødes omkring CPH Half Marathon, skaber en helt fantastisk gejst og opbakning til de mange løbere. For at stemningen holdes i top under hele løbet, og familier har et sted at mødes, så opsætter Telenor en stor heppezone ved indgangen til Frederiksberg Have. Her vil være underholdning til de små, mens forældrene kan hygge sig med en kop gratis kaffe, mens radiovært Søren Rebbe fylder området med god musik.

"Vi kan ikke garantere gode ben på dagen, men med familieområdet vil vi gerne skabe nogle gode rammer for, at familier har lejlighed til at komme forbi til en hyggelig dag, mens de hepper på løberne, der kommer lige forbi heppeområdet," siger Kommerciel direktør i Telenor, Lars Thomsen.

Telenors Power Zone er åben for alle, og tilbyder:

  • Gratis kaffe fra Kalles Kaffe
  • Gratis juice, boller og hoppeborg mm. til børnene
  • DJ og underholdning med P4-vært Søren Rebbe 
  • Storskærm, hvor du kan følge løbet liv

Power zonen er åben fra kl. 10:30-13:30.

Et godt netværk, skal der til
Når så mange mennesker mødes, så er det ikke blot stemningen, der er høj - det er trafikken på mobilnetværket også, da rigtig mange uploader billeder eller livestreamer fra mobilen på samme tid.

"Vi ved, at mobildækningen kan blive udfordret ved større events, derfor kører vi en ekstra mobilmast ind i området, så vores kunder kan få fat i hinanden og udnytte de digitale muligheder, der er med til at understøtte løbsoplevelsen for både løbere og tilskuere," fortsætter Lars Thomsen.

Telenor er hovedsponser af Telenor CPH Marathon, der til næste år kan fejre 40 års jubilæum. Læs mere her