Gå til indhold
BusinessThirsty: Nyt erhvervsabonnement til tørstige virksomheder

Pressemeddelelse -

BusinessThirsty: Nyt erhvervsabonnement til tørstige virksomheder

Er du tørstig efter en god business? Så kan BusinessThirsty give dig og din virksomhed masser af enerGIGA.

BusinessThirsty er Danmarks nye erhvervsabonnement, hvor du og dine medarbejdere får tilsendt energidrikke med posten hver gang, I bruger en gigabyte.

Det er Telenor Erhverv, der står bag, og her er direktør Mikkel Kruse helt oppe at ringe over lanceringen:

”Vi har længe ment, at der har manglet et produkt til de meget ambitiøse virksomheder. Dem, der står tidligt op og går sent i seng og altid er tørstige efter en god business. Med BusinessThirsty kan vi losse døren ind med god enerGIGA!”

Med det nye erhvervsabonnement er der kun fordele:

  • Ubegrænset data giver ubegrænset adgang til energidrikke. Når en medarbejder bruger en gigabyte, kommer energy-bamsen Teddynor og losser din dør ind. Lyder det usundt? Det glemmer du hurtigt, når du først er BusinessThirsty.
  • Med BusinessThirsty sender vi dig noget genialt, du kan dele i din virksomhed hver dag. Det kan både være noget megasjovt eller værdifulde fakta, der rykker din virksomhed forrest i bussen. Det kan fx være udtryk som "Føj for en hest’hale", "Kværn mig op med lidt energidrinks" eller "Brumbasser kan faktisk ik’ flyve". Så er der også noget at snakke om til frokosten. Det giver god enerGIGA!

  • BusinessThirsty byder på den nye avatar-applikation i Teams, så du kan være præcis den chef, du gider at være i dag. Du kan vælge frit imellem Donald Trump, Darth Vader eller Gollum. Alle, der taler med dig over Teams, vil se en af ovenstående figurer. Du vælger den figur, der passer bedst til dit budskab og humør i dag.
  • Fri tale til Anholt. Anholt er en dansk ø midt i Kattegat, som du nu kan ringe ubegrænset til. Det kan du KUN med BusinessThirsty, så hvis du altid har haft lyst til at snakke lidt med Anholt, så er det NU.

Vil du vide mere?

Du kan se reklamefilmen om BusinessThirsty herog læse mere om det nye erhvervsabonnement på telenor.dk/erhverv/businessthirsty

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692