Gå til indhold
Foto: PR
Foto: PR

Pressemeddelelse -

​CBB Mobil rykker ind i Elgiganten

Mobilselskabet CBB Mobil opgrader nu sin fysiske tilstedeværelse i markedet med et nyt samarbejde med Elgiganten. Fra den 21. april flytter lavprisselskabet ind i elektronikkædens 38 varehuse landet over.

CBB Mobil har allerede en solid placering på det danske telemarked. Selskabet er født online, men udvider nu sin synlighed markant, når mobilselskabet med de Små Priser den 21. april flytter ind i Elgigantens varehuse.

- I CBB Mobil brænder vi for at gøre det helt enkelt og ligetil at være kunde. Derfor ser vi meget frem til det nye samarbejde med Elgiganten, som gør vores abonnementer tilgængelige dér, hvor en stor del af danskerne søger hen for at få vejledning og købe ny telefon, siger direktør hos CBB Mobil, Nikolaj Boserup.

Kommer kunder til gode
Elgiganten er med sit vidtforgrenede butiksnet og onlinesalg markedsledende inden for forbrugerelektronik i Danmark. Samarbejdet med CBB Mobil giver kunderne et større udvalg og valgfrihed, når de køber en mobil med abonnement.

- Vi er naturligvis rigtig glade for, at vi skal arbejde sammen med CBB Mobil. I sidste ende er det noget, der kommer vores kunder til gode. CBB Mobil har udtrykt ønske om bedre muligheder for at være til stede for deres kunder ”ansigt til ansigt” og her ser vi os selv som et naturligt valg med 38 butikker landet over. Vi glæder os over samarbejdet og til at bidrage til CBB Mobils vækst, siger Allan Olderkjær, Sales Manager Tech i Elgiganten.

CBB Mobils moderselskab Telenor har i forvejen en distributionsaftale med Elgiganten, og det samarbejde fortsætter uændret.

Emner


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Christian Stokholm

Christian Stokholm

Pressekontakt Presserådgiver 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692