Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Det nye år skydes i gang med 8.983.207 sms'er

Mens nytårsbordet blev dækket, champagneglassene blev hævet og 2015 blev skudt i gang, greb danskerne mobilen og fyrede over 8.983.207 sms´er afsted fra den 31. dec. kl. 00 frem til den 1. jan. kl. 05 på Telenors netværk.

Et stigende antal danskere valgte også at benytte årsskiftet til at sende et billede af nytårsfesten - der blev sendt i alt 743.715 billedbeskeder i Telenors netværk i samme tidsrum.

Den mobile aktivitet kunne også måles på den høje datatrafik på netværket, der vidner om at danskerne fx flittigt har lagt billeder op af nytårshatte og kransekager på de sociale medier.

”Danskerne bruger stadig flittigt sms´er eller billedbeskeder til venner og familie for at ønske godt nytår, lige inden nytårstalen og når det nye år ringes ind. Traditionen tro er der ekstra tryk på beskeder og billedbeskeder lige ved årsskiftet, men generelt ser vi, at danskerne er rundhåndede med både beskeder og billeder hele dagen igennem og frem til den lyse morgen,” siger Lars Thomsen, der er kommerciel direktør i Telenor.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692