Gå til indhold
Få penge for din gamle mobil hos Telenor

Pressemeddelelse -

Få penge for din gamle mobil hos Telenor

Fra i dag kan alle danskere få penge for deres gamle mobiltelefon, når de køber en ny hos Telenor. Det nye koncept hedder ’Mobilbyt’ og kommer til at køre uafhængigt af Telenors eksisterende mobilbytte-ordning, Telenor-Switch. Det er ikke nødvendigt at være Telenor-kunde i forvejen for at få fordel af Mobilbyt.

Telenor lancerede tilbage i 2017 mobilbytteordningen Switch. Nu går Telenor skridtet videre og tilbyder alle danskere – uanset, hvor de er mobilkunder i dag – en god pris for deres gamle brugte mobiltelefon, når de køber en ny mobiltelefon hos Telenor. Det gælder næsten uanset, hvor gammel telefonen er. Telenor tager imod alle telefoner uanset alder og stand og sørger for genanvendelse eller bæredygtig bortskaffelse.

Få op til 7.135 kroner for den gamle mobil
Mobilbyt fungerer ved, at alle almindelige mobiltelefoner værdiansættes ud fra en fast listepris, der udover model og alder også bygger på, hvilken stand mobiltelefonen er i. Defineret som enten ”God”, ”Skadet” eller ”Defekt”. Det er muligt at få op til 7.135 kroner for sin brugte mobiltelefon.

Telenor tilbyder Mobilbyt i samarbejde med Bluecity, der siden 2014 har specialiseret sig i køb, salg og bytte af brugte mobiltelefoner. Mobilbyt er købsbetinget, men så snart købet af den nye mobiltelefon er gennemført, vil kunden få udbetalt værdien af den brugte telefon via en bankoverførsel i løbet af et par bankdage.

”Vi ved fra adskillige undersøgelser, at rigtig mange brugte mobiltelefoner bare havner hjemme i skuffen, når folk opgraderer deres mobil. I stedet for, at de bare ligger og samler støv, indtil de måske ryger på genbrugspladsen, vil vi hellere give de gamle mobiltelefoner værdi og sørge for en forsvarlig bortskaffelse eller genanvendelse,” siger privatkundedirektør i Telenor, Christian Hoffmann.

En god og grøn gerning
De brugte mobiltelefoner bliver renset for alt indhold. Det vil sige, at alle apps og al data bliver slettet, så der intet er tilbage, der kan spores tilbage til den forrige ejer. Herefter bliver de softwareopdateret og solgt videre som brugte mobiler. De fleste mobiler vil blive gensolgt, mens nogle vil blive skilt ad og blive brugt som reservedele i det omfang, det er muligt. De reservedele, der ikke kan genbruges, vil blive bortskaffet via ISO-certificeret miljøhåndtering.

”Med Mobilbyt kan ens gamle mobil komme ud og leve igen, mens man selv får en god rabat på sin nye mobil. Det er godt for den gamle mobils nye ejer, det er godt for en selv, samtidig gør man en god og grøn gerning, mens man sparer penge,” siger Christian Hoffmann.

Forskellen på Telenor Switch og Telenor Mobilbyt er primært, at Telenor Switch knytter sig til konkrete Telenor-abonnementer og således er forbeholdt Telenor-kunder. Mobilbyt er for alle og giver en kontant udbetaling uanset, hvilket abonnement kunden måtte have i forvejen.

Mobilbyt fra Telenor er tilgængelig i alle Telenor-butikker fra i dag

Emner


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692