Gå til indhold
Flere danskere rejser udenlands i juletiden

Pressemeddelelse -

Flere danskere rejser udenlands i juletiden

Et stort antal danskere vælger at gøre op med de sædvanlige juletraditioner og bytter i stedet juletræet ud med et palmetræ, for at fejre højtiden i udlandet.

Telenor-kundernes roamingforbrug i den forgange weekend op til juleaften, viser tydeligt at flere og flere danskere har bevæget sig væk fra kulde og regn i Danmark, for at fejre den søde juletid under varmere himmelstrøg. Omtrent 300.000 Telenor kunder, fordelt over 191 lande, tilbringer nemlig juledagene i udlandet, hvilket således tyder på, at flere og flere gør op med julens stress og jag, og i stedet bytter flæskestegen og de brunede kartofler ud med mere eksotiske anretninger.

”Når vi kigger på antallet af Telenors kunder, som befinder sig i udlandet, så kan vi tydeligt se, at mange er rejst udenlands over den forgange weekend. Dette vidner om at flere og flere danskere vælger at fejre julen andet steds end Danmark. Det er en tendens, vi har kunne se de senere år, og i år har vi således også kunne se en stigning sammenlignet med forrige år” udtaler netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak.

For Telenors kunder har en af de mest populære juledestinationer i år været Spanien, hvilket også indbefatter eftertragtede destinationer så som Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Fuerteventura. Her er antallet af roamere på juleaften steget med hele 69% sammenlignet med 2018. Og både i Danmark og udlandet, er det tydeligt, at vi danskere stadig lægger telefonen væk, når julemaden skal indtages og aftenen nydes med familien. Således kunne ses et tydeligt fald i datatrafikken fra kl. 18.00-22.00, sammenlignet med en normal hverdag.

Ovenstående tendens er taget ud fra Telenors kunder, som tæller cirka 1,7 millioner mobilkunder i Danmark. 

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 183 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692