Gå til indhold
Flere danskere tilbringer vinterferien i udlandet

Pressemeddelelse -

Flere danskere tilbringer vinterferien i udlandet

Flere danskere er i år rejst væk fra regn og slud, og tilbringer i stedet vinterferien i hvide snelandskaber eller under varmere himmelstrøg. Andelen af Telenor-kunder som i vinterferieugerne 7 og 8 har opholdt sig i udlandet, er nemlig steget markant sammenlignet med sidste år. 

Danskerne roamer løs i udlandet, og for Telenors kunder hersker der ingen tvivl om, at mange er blevet trætte af det stormfulde og triste vejr, som de danske vejrguder har sørget for i vinterferien. Omtrent 18% af Telenors kunder tilbringer nemlig vinterferien i udlandet. Således står det, modsat det danske vejr, soleklart at antallet af Telenor-kunder, som netop nu opholder sig i udlandet, er steget med hele 48,7 procent, sammenlignet med sidste års vinterferie. 

”Tallene viser tydeligt, at flere danskere i år har foretrukket at søge væk fra Danmark i vinterferien. For nærmest alle destinationer kan vi se en stigning i antallet af danske Telenor-kunder, som er rejst dertil i uge 7 eller 8. Dette gælder både for de mere populære destinationer i Europa, herunder Spanien, Norge og Frankrig, samt mere eksotiske steder udenfor Europas grænser ” udtaler netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak.

Af de mere eksotiske destinationer, kan nævnes Mexico, hvor antallet af Telenor-kunder er steget med 280%, og Filippinerne, hvor stigningen er på mere end 2000%. Dog foretrækker mange danskere stadig kulde og sne, og når det gælder skiferien, så viser opgørelsen, at størstedelen foretrækker at suse ned ad de norske og svenske skipister.

Ovenstående tendens er taget ud fra Telenors kunder, som tæller 1,6 millioner mobilkunder i Danmark. 

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692