Gå til indhold
Telenor på Folkemøde 2018
Telenor på Folkemøde 2018

Pressemeddelelse -

Her møder du Telenor til Folkemøde 2018

Her kan du finde arrangementer, hvor Telenor deltager:

"Telebosser i Infight" - Torsdag den 14. juni kl. 14.00-14.50

Det danske telemarked står foran markante ændringer. Hvad er strategierne, hvad bliver resultatet, og hvad kan politikerne gøre for at fremme konkurrencen og øge investeringerne? Hør administrerende direktør i Telenor, Jesper Hansen, gå i debat med fiberselskaberne og politikere omkring, hvordan vi får skabt en bedre og fri konkurrence på bredbåndsmarkedet.

Arrangør: SE

Sted: Medieteltet C4 på Cirkuspladsen

#Digitalpænt - Fredag den 15. juni kl. 9.15-10.00

Tre råd: Sådan undgår du digital mobning #digitalpænt

Det er svært at gennemskue for både børn, forældre og lærere, hvordan man stopper digital mobning. Telenor har siden 2009 gennemført events og skolekonkurrencer til forebyggelse af digital mobningen under initiativet #digitalpænt - med udgangspunkt i erfaringerne derfra laver vi sammen med elever fra Åvangsskolen i Rønne, mobbeekspert Helle Rabøl og publikum tre gode råd til at stoppe digital mobning. CSR-ansvarlig i Telenor, Lise Kirkegaard, fortæller erfaringerne fra #digitalpænt.

Arrangør: Telenor og Politiken

Sted: Politikens lille scene, Rosengade 23.

Læs mere om #digitalpænt her

Stop piraterne! - Fredag den 15. juni kl. 13.30-14.15

Hvordan får vi sammen ryddet op på nettet og kølhalet piraterne?

Mange danskere har fundet vej til hjemmesider, der tilbyder nem adgang til ulovlige film, serier og tv-kanaler til næsten ingen penge. Den danske filmbranche er presset og rettighedshaverne føler sig snydt, og teleselskaberne, der leverer adgangen til nettet, stilles til ansvar for indhold, de ikke har kontrol over. Hvordan får vi sammen ryddet op på nettet og stoppet piraterne. Skal de kølhales, eller er der andre muligheder? Telenor inviterer til debat med Maria Fredenslund, Direktør i RettighedsAlliancen Claus Bülow Christensen, medieanalytiker og senior konsulent, Michael Obel, direktør og grundlægger af Thura Film og Obel Film og manden bag "Min Søsters Børn"-filmene. Ved roret står Kim Stensdal fra Dansk IT.

Arrangør: Telenor og IT-Branchen

Sted: IT-Branchens IT-Paratskib, Inderhavnen i Allinge, Kajplads H11.

Læs mere om arrangementet her

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692