Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Jesper Hansen udnævnes til administrerende direktør i Telenor Danmark

Telenor Danmark udnævner i dag Jesper Hansen som adm. direktør. Jesper Hansen har været en del af Telenor Danmarks topledelse de seneste 15 år og har været fungerende administrerende direktør siden juni 2015. Som administrerende direktør i Telenor Danmark vil Jesper Hansen indgå i Telenors koncernledelse.

Som adm. direktør kommer Jesper Hansen til at stå i spidsen for at gennemføre den transformation, som Telenor Danmark startede for to år siden:

“Danske forbrugere har høje forventninger og tager hurtigt nye teknologier til sig. Det sætter teleindustrien under pres, og jeg er meget glad for at tiltræde som adm. direktør for Telenor Danmark og fortsætte vores transformation. De operatører, der ikke formår at simplificere deres forretning, vil gå en svær fremtid i møde,” siger adm. direktør Jesper Hansen.

Telenor Danmark investerede for to år siden i en ny it-platform og har sideløbende arbejdet hårdt på at forenkle virksomheden radikalt: ”Vi er i gang med at skabe fundamentet for levere bedre kundeoplevelser og komme langt hurtigere i markedet med nye produkter og relevante tjenester. Vores målsætning er, at vi skal møde kunderne, hvor de er – nemlig online. Vi skal samtidig blive mere effektive og udnytte Telenors globale skala til at indgå nye partnerskaber og skabe ny vækst i et meget presset marked,” siger Jesper Hansen.

Jesper Hansen har gennem de sidste 15 år været en fast del af topledelsen i Telenor Danmark, hvor han har prøvet kræfter med næsten alle ansvarsområder med undtagelse af HR og Finans. Fra 2013 til foråret 2015 var Jesper Hansen kundedirektør med ansvaret for kundeservice og salgskanalerne såvel som produktudviklingen og den supporterende IT, og siden juni har han været konstitueret adm. direktør.

”Jesper har en stærk strategisk forståelse og har været med til at drive Telenor Danmark langt på transformationsrejsen. I Telenor er vi vant til markeder med hård konkurrence og kunder med høje forventninger, og jeg har tillid til Jespers lederskab i netop sådant et marked. Telenor Danmark er en smidig og kundefokuseret virksomhed, som bidrager til innovation og smartere løsninger i hele koncernen. Vi fortsætter med at se på flere strategiske optioner for vores danske forretning,” siger koncernchef i Telenor Group Sigve Brekke.

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800