Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Juleaften blev markeret med millioner af sms’er og Facebook-hilsner

Juleaften bød på andesteg og dans om juletræet – og på tonsvis af digitale julehilsner til venner og familie via SMS’er, MMS’er og Facebook-hilsener på Telenors netværk.

Fra den 24. december kl. 00 og frem til den 25.december kl. 06 på blev der traditionen tro sendt massevis af julehilsner afsted på Telenors mobilnetværk til venner, familie og bekendte. Hele præcist blev der sendt 6,7 millioner SMS’er og brugt 130 millioner MB data, og en god del af dataforbruget gik givetvis til at dele julebilleder og -hilsner på Facebook, Instagram og andre sociale medier. Mange sendte også MMS-billedbeskeder af spændte børn, pyntede juletræer og ris a la mande – i alt blev der sendt hele 281.000 MMS’er i Telenors mobilnetværk i det nævnte tidsrum.

Der var godt gang i mobiltrafikken fra klokken 9 julemorgen og frem til midnat, men SMS-, MMS- og mobildataforbruget toppede på forskellige tidspunkter. Allermest tryk på SMS-trafikken var der fra klokken 10 til 11 om formiddagen (570.000 SMS’er på en time), mens det var mellem klokken 14 og 15, at forbruget af mobildata var på sit højeste (6,8 mio. MB på en time). MMS-trafikken toppede i timen fra kl. 16 til 17, hvor der fløj over 23.000 billedbeskeder igennem Telenors netværk.

”Juleaften er der tradition for, at man sender en julehilsen til venner og familie, og derfor ser vi en høj trafik af SMS’er og billedbeskeder denne dag. Men samtidig kan vi se på datatrafikken, at det bliver mere og mere populært at bruge sociale medier som Instagram og Facebook til enten at sende en julehilsen direkte til en man holder af, eller benytte mediet til at ønske glædelig jul til hele sit netværk,” siger Lars Thomsen, der er kommerciel direktør i Telenor.

Cirka en fjerdedel af alle danske mobilabonnenter gør brug af Telenors mobilnetværk.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692