Gå til indhold
Malene Richter er ny CFO i Telenor Danmark
Malene Richter er ny CFO i Telenor Danmark

Pressemeddelelse -

Malene Richter er ny CFO for Telenor Danmark

49-årige Malene Richter er udnævnt til ny CFO og bliver en del af ledelsen i Telenor Danmark fra den 1. marts 2024.

Malene Richter kommer til Telenor fra en stilling som SVP for Corporate Finance hos DSB og har 20 års erfaring med finansiel og strategisk ledelse – bl.a. fra roller hos Bang & Olufsen som Senior Director Global Finance & Strategy samt interim CFO.

”Med Malene Richter får vi en CFO med en solid finansiel baggrund kombineret med et stærkt strategisk mindset og stort fokus på ledelse, som alt i alt udgør et stort aktiv for vores fortsatte vækst og udvikling. Hendes erfaring vidner om stærke evner til at drive forandringer og navigere i en kompleks hverdag med mange stakeholders. Jeg forventer på den baggrund, at hun bliver en værdifuld sparringspartner for ledelsen og resten af organisationen i Telenor Danmark og Nordics,” siger Lars Thomsen, CEO for Telenor Danmark.

Fokus på ledelse og udvikling
Som CFO kommer Malene Richter til at stå i spidsen for finansdivisionen i Telenor Danmark – et team bestående af 70 medarbejdere på tværs af Sourcing, Business Finance, Finance Service og Strategi.

"Jeg ser meget frem til at starte i Telenor og bidrage til at fortsætte væksten og leverancen af kritisk infrastruktur til danskerne. Branchen vil være ny for mig, men jeg bringer en solid baggrund med mig inden for ledelse, finans og strategi. Dette glæder jeg mig til at sætte i spil sammen med teamet, ledelsen samt gode kollegaer på tværs af Telenor,” siger Malene Richter.

Malene har en HD i Finance & Administration, og derudover har hun taget CBS’ bestyrelsesuddannelse, en performance coach-uddannelse og læst Global Management, Corporate Finance, Corporate Strategy & M&A og Leadership på INSEAD. Malene er desuden medlem af bestyrelserne hos DSB Service & Retail A/S og DEIF.

Privat bor hun i Køge sammen med sin mand og to piger på 16 og 20 år.

Malene Richter følger efter Kathinka Rudlang, der i slutningen af januar stoppede som CFO hos Telenor Danmark for at rykke til Telenor Nordics, hvor hun skal lede Nordic Finance-teamet i ’Finance & Strategy’-enheden i Telenor Nordics.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692