Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Nu kan erhvervskunder få fri tale i EU hos Telenor

Telenor lancerer nye erhvervsabonnementer. Det største abonnement inkluderer fri tale i EU og 500 MB mobildata pr. måned i EU.

Telenor lancerer nye mobilabonnementer til erhvervskunder. De nye abonnementer kaldet Business+ rummer en række nyheder inden for brug af telefoni og data i Norden og EU. Det største abonnement giver erhvervskunderne fri tale i hele EU samt 500 MB mobildata i EU for 349 kr. pr. måned (se oversigt over de nye abonnementer her).

”Business+ er vores stærkeste mobilportefølje nogensinde til erhvervskunder. Vores nye produkter inkluderer udlandstale og udlandsdata, og vi er nu stærkest på udlandsdata i EU, hvor vi giver 500MB på tværs af alle lande til markedets bedste pris. Derudover fortsætter vi med Office 365 og OneDrive for Business, døgnåben kundeservice og Danmarks stærkeste netværk, så tør jeg godt sige, at vi har den bedste mobilløsning til den erhvervsdrivende,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

Mobilnetværk: I marts 2014 viste målinger fra Teknologisk Institut, at Telenor havde det stærkeste netværk i alle fem danske regioner. Telenor har siden da foretaget adskillige dækningsforbedringer, herunder sikret 3G- og 4G-dækning til et stort antal mindre byer og en række øer. Mobilnetværket en af hovedårsagerne til, at blandt andre TV2 og seks vestjyske kommuner i efteråret 2014 valgte at flytte over til Telenor.

Service: I maj 2014 lancerede Telenor døgnåben kundeservice, og i dag kommer 30 procent af opkaldene til kundeservice uden for normal åbningstid. Telenor lancerede samtidig Perfekt Start, som giver kunderne en god oplevelse, når de skifter til en ny telefon og måske til et nyt styresystem. Og når Telenor-kunder afleverer deres smartphone til reparation, får de nu en tilsvarende lånetelefon med samme styresystem.

Digitale tjenester: Telenor lancerede i december 2013 Microsoft-tjenesten Office 365 sammen de største erhvervsabonnementer. I oktober 2014 annoncerede Telenor, at alle erhvervskunder vil få adgang til storagetjenesten OneDrive for Business med ubegrænset lagerplads i skyen uden beregning. Begge dele fortsætter i de nye abonnementer.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692