Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Nu kan Telenors kunder få fri tale i EU

Telenors privatkunder med ”Fri+”-abonnementer får fra i dag fri tale og SMS i Norden. Hvis man har det største Fri+ -abonnement, får man desuden fri tale og SMS i hele EU.

Telenor opgraderer i dag sine Fri+ -abonnementer, så kunderne får fri tale og SMS, når de rejser i Norden – samt i EU, hvis de har det største abonnement. Kunder på Fri+ får desuden fra i dag større datapakker til brug i Danmark. De forbedrede abonnementer gælder både familie- og enkeltkunder, og både nye og eksisterende kunder. Priserne er uændrede.

”Med vores største pakke kan man ringe hjem fra alle EU-lande, uden at det koster ekstra. Dermed gør vi det endnu mere trygt for danskerne at bruge telefonen i udlandet. Samtidig sætter det en streg under, at familierne med fordel kan samle deres abonnementer hos Telenor,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

Telenor-kunder med to eller flere Fri+ Familie-abonnementer opnår samlerabat på den månedlige abonnementspris og kan få bredbånd til Danmarks bedste pris (149 kr. om måneden for en 20/2 Mbit-forbindelse). De har desuden adgang til Microsoft Office365 Home og lagringstjenesten OneDrive med 1 TB data i skyen uden beregning.

Fakta om Fri+ hos Telenor

  • Fri+ med 3 GB data får fra i dag 5 GB data i Danmark samt fri tale og SMS i Norden (Norge, Sverige, Finland, Island).
  • Fri+ med 8 GB data får fra i dag 10 GB data i Danmark samt fri tale og SMS i Norden (Norge, Sverige, Finland, Island).
  • Fri+ med 20 GB data får fra i dag 30 GB data i Danmark samt fri tale og SMS i Norden og EU.

Alle Telenors privatkundeabonnementer er automatisk udstyret med muligheden for i Norden og EU at bruge op til 40 MB mobildata for 29 kr. pr. dag. Læs evt. mere om Telenor Tryg Surf her.

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef Tech, Finans & Corporate Affairs 25 600 800