Gå til indhold
Ny Samlerabat gør det mere enkelt at spare hos Telenor

Pressemeddelelse -

Ny Samlerabat gør det mere enkelt at spare hos Telenor

Landets næststørste teleoperatør, Telenor, lancerer nu en simpel og fleksibel rabatmodel for alle kunder med mere end ét mobilabonnement. Den har det meget sigende navn Samlerabat.

Hvert abonnement udover det første udløser en rabat på 50 kroner, og når abonnementerne starter på 119 kr., er der en stor besparelse at hente.

”Vi kan se, at næsten halvdelen af husholdningerne i Danmark har mindst to mobilabonnementer, og her er Samlerabat et super attraktivt tilbud. Hos Telenor skal man nemlig ikke have det, der ligner en storkundeaftale for at få en meget god pris på sine mobilabonnementer,” fortæller Telenors privatkundedirektør Christian Hoffmann.

Slut med procentregning
Samlerabat erstatter en tidligere ordning, som udløste en rabat på 20 procent til kunder med tre eller flere abonnementer.

"Det kom især store familier til gavn, men vi vil gerne gøre noget ekstra for de mindre husstande, som vi har rigtig mange af i Danmark. Og så behøver man ikke længere at være skarp på procentregning for at gennemskue, hvor meget man sparer," siger Christian Hoffmann.

Samlerabatten kommer til at slå igennem på en bred vifte af de mobilabonnementer til private, som Telenor tilbyder.

”Vi lytter til danskerne. De siger, at de rigtig gerne vil have rabat, og at den skal være til at mærke og til at forstå. Det tror jeg på, at vi er lykkedes med, og jeg glæder mig til at se, om vores kunder er enige,” siger Christian Hoffmann.

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800
Kundeservice

Kundeservice

Pressekontakt Privat- og erhvervskunder 72 100 100