Gå til indhold
Foto: PR
Foto: PR

Pressemeddelelse -

Nye abonnementer til børn og unge hos Telenor

Telenor lancerer nu tre nye abonnementer til børn og unge. Mere data i flere lande og nye sikkerhedsservices er en del af løsningerne.

Streaming, online-gaming og fjernundervisning fylder i børns og unges hverdag. Det kræver mobildata, og det er der kommet mere af i tre nye abonnementer til de yngre hos Telenor.

Til børn under 12 år kommer der et abonnement med fem timers tale og 5 GB data, mens to nye abonnementer til unge under 24 år også er blevet lanceret. Det ene abonnement har fri tale og 50 GB data, mens det andet kommer med fri data i Danmark.

Fælles for alle abonnementer er, at de kommer med op til 20 GB data, der kan bruges i 55 lande verden over - heriblandt EU, USA, Thailand og Tyrkiet. 

- De nye abonnementer er et resultat af et ændret behov hos vores kunder, der blandt andet har efterspurgt mere data, og så har vi åbnet for dataforbrug i de samme lande, som vi også har med i vores almindelige mobilabonnementer, siger Christian Hoffmann, der er privatkundedirektør i Telenor.

Mere tryghed og sikkerhed
De nye abonnementer til børn og unge kommer også med forskellige former for tryghedsspærringer og servicen NetSikker, som Telenor lancerede til alle sine privatkunder tidligere på året.

Her er der mulighed for at få juridisk rådgivning og hjælp, hvis man bliver udsat for digitale krænkelser som for eksempel falske profiler og uønsket deling af billeder og videoer.

- En tryg og sikker forbindelse bliver kun endnu mere vigtig fremover. Vi skal være med til at sikre, at børn og unge kan færdes sikkert på deres mobile enheder. Og vi træder til med hjælp, hvis de skulle komme ud for krænkelser i deres digitale liv, siger Christian Hoffmann.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. 

I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. 

Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692