Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Nytåret blev skudt ind med Facebook-hilsner og millioner af sms'er

Nytårsaften skød danskerne bordbomber af og spiste nytårstorsk, men de fyrede også 8,1 millioner sms’er og 139 millioner MB data afsted på Telenors netværk.

Fra den 31. december kl. 00 og frem til den 1.januar kl. 06 vidnede sms- og datatrafikken på Telenors netværk om, at mange benytter årsskiftet til at sende en hilsen afsted til venner, familie og bekendte. Således blev der sendt 8,1 millioner sms’er afsted, mens der blev brugt 139 millioner MB data på Telenors mobilnetværk, hvor det mobile internet blev brugt til at sende nytårshilsner til nær og fjern via sociale medier som Facebook, Whats App og SnapChat. Men også MMS blev brugt til at dele billeder af nytårshatte og kransekager - nytårsaften blev der sendt i alt 342.000 billedbeskeder i Telenors netværk i det nævnte tidsrum.

Da nytåret ringede ind toppede sms og MMS trafikken, og fra kl. 00 til 01 d.1. januar blev der sendt 966.000 sms’er og 42.000 billedbeskeder afsted på Telenors netværk. Datatrafikken var på sit højeste lige inden nytåret ringede ind, og således blev der brugt 6,7 millioner MB data på en time fra kl. 23 til 24 d.31. december.

”Danskerne sender stadig flittigt sms´er eller billedbeskeder til venner og familie for at ønske godt nytår. Men den heftige datatrafik vidner også om, at flere og flere vælger at sende hilsner til venner og familie via Instagram og Facebook”, siger Lars Thomsen, der er kommerciel direktør i Telenor.

Cirka en fjerdedel af alle danske mobilabonnenter gør brug af Telenors mobilnetværk.

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef Tech, Finans & Corporate Affairs 25 600 800