Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Sådan får du det optimale ud af søndagens digitale marathon

Telenor Copenhagen Marathon vil være verdens mest digitale løbsoplevelse. Er du i tvivl om, hvordan du får mest ud af løbet digitalt, så læs med her.

Se dine favoritter løbe live

Som tilskuer kan du nyde godt af de nyeste digitale tiltag. Du kan f.eks. se dine favoritløbere i real time ved fire forskellige livezoner ude på ruten. Løbet livestreames nemlig på fire forskellige kanaler, så du som tilskuer kan se løbet direkte på en kanal, og når din favoritløber nærmer sig en livezone, kan du skifte kanal og se dine favoritløbere løbe live. Alt sammen direkte i Telenor Copenhagen Marathon app’en.

Upload billeder og snap løs uden problemer

Som hovedsponsor for løbet sørger Telenor for masser af ekstra mobildækning. Televirksomheden opsætter bl.a. en ekstra mobilmast på 22 meter til lejligheden, der sikrer, at løbere og tilskuere nemt kan up- og downloade ligeså mange billeder og videoer ved start- og målstregen på Islands Brygge, som de har lyst til.

Udforsk hvor langt din ven er fra løbsrekorden

Du kan også som tilskuer både på Telenor Copenhagen Marathon app’en og på copenhagenmarathon.dk se en tidslinje, hvor du følger de forreste løbere og dine egne favoritters placering. På denne tidslinje er der også en indikator af løbsrekorden, så du hele tiden kan se, om den forreste løber er foran eller bagefter rekorden.

”Det er nyt, at alle de digitale platforme spiller så godt sammen, og at du kan se alt fra livebilleder, videoer og tidslinje i alle formater on-demand og i real-time. Vi har store forventninger til den digitale formidling af Telenor Copenhagen Marathon, og vi håber, at både tilskuere og løbere vil benytte de mange muligheder, vi tilbyder digitalt sammen med Telenor,” siger Dorte Vibjerg, direktør i Sparta.

Se mere om, hvordan du følger løbet live og de mange digitale muligheder her

Partnere og sponsorer ved Telenor Copenhagen Marathon

  • Hovedsponsor: Telenor
  • Sponsorer: High5, Nike, Erdinger Alkohol Frei, Gardena, BMW og MarathonSport
  • Partnere: Woco, Københavns Kommune, Frederiksberg Kommune

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800