Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Shanes julekalender 2015 samler familien om saks, limpistol og iPads

Tablets er en del af de fleste børns hverdag, og med dette års julekalender fra børneværten Shane og Telenor, har du mulighed for at forbinde det bedste fra de to verdener, som børn er glade for: den digitale og den med mor, far og duften af glimmer og gran. Bag lågen på telenor.dk/jul får du hver søndag i advent en videoopgave fra Shane, som du kan løse ved at klippe og klistre sammen med dine børn. Julekalenderen udkommer også i en fysisk udgave, som du kan hente gratis i Telenors butikker.

En undersøgelse foretaget af Epinion for Telenor har vist, at 80 % af alle børn har adgang til en tablet derhjemme, og at 56 % af alle børnefamilier har mere end én tablet. Tablets er således blevet en del af de fleste børnefamiliers hverdag, og med dette års julekalender fra børneværten Shane Brox, som er udarbejdet sammen med Telenor, har du mulighed for at klippe og klistre kreative opgaver sammen med dine børn, når iPad’en frister efter en lang dag i skolen eller børnehaven. Julekalenderen finder du på telenor.dk/jul, og kan desuden hentes gratis i Telenors butikker.

”Telenor vil gerne bidrage til julehyggen, og derfor vil vi i år samle danske familier ved at udgive en julekalender, som giver familier mulighed for at klippe og klistre sig gennem en række juleopgaver sammen. Det gør vi i samarbejde med Shane Brox, som er eminent til at fortælle gådefulde eventyr, som rammer børn men også voksne, som er på jagt efter deres indre legebarn” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen. 

Hjælp ZikZok og Shane med at tænde for julen

Juleuniverset centrerer sig om byen Bittebyklejne. Vi starter historien den første søndag i advent, hvor ZigZok skal trykke på den store tænd-for-julen-knap i Bittebyklejne. Men det går ikke efter planen, og nu skal ZigZok redde julen i Bittebyklejne. Det bliver ikke nemt, så han får brug for hjælp fra alle børnefamilier i Danmark til at klippe og klistre smarte og gode ting frem til juleaften.

Hver søndag i advent kan I læne jer tilbage og følge med i eventyret, Juleballade i Bittebyklejne, og også løse ugens videoopgave fra Shane, som både børn og voksne kan klippe klistre sammen og hygge sig med. Hver søndag i advent får I desuden mulighed for at deltage i en konkurrence om en kreakuffert fra Shane. Og udover adventsfilm kommer der også hver dag i december en ny lille kalenderfilm på telenor.dk/jul, som bl.a. giver jer små kreative opgaver og mulighed for at komme tættere på karaktererne i Bittebyklejne.

Hent en fysisk julekalender i Telenors butikker

I alle Telenors butikker kan du fra den 19. november også hente en gratis fysisk julekalender, der er en del af juleuniverset omkring Bittebyklejne. Du behøver ikke at have den fysiske julekalender for at følge med i historien, men det gør det hele lidt ekstra hyggeligt og spændende, hvis du har. Kalenderen koster ikke noget, og er ikke købsbetinget.

Fra den 6. december kan du desuden hente Shanes flotte glimmerpapir og klip-ud-ark i Telenors butikker. Så kan du lave endnu flere fantastiske pynteting derhjemme. D.8. december viser Shane på telenor.dk/jul hvad det skal bruges til.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen blev lavet af Epinion på vegne af Telenor i 2014. Epinion spurgte 1.000 danskere om børns brug af tablets. De 1.000 respondenter er i aldersgruppen 18-75 år, og spørgeskemaet er udsendt repræsentativt for den danske befolkning i forhold til køn, alder, uddannelse og region.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692