Gå til indhold
Telenor åbner første butik i stormagasin i Salling Aarhus

Pressemeddelelse -

Telenor åbner første butik i stormagasin i Salling Aarhus

Telenor slår dørene op til en ny butik i stueetagen af Salling Aarhus. Den nye shop-in-shop er både Telenors første i et stormagasin og på Strøget, som er en af landets travleste gågader. Med åbningen udvider Salling og Telenor deres samarbejde, der i forvejen tæller mere 15 Telenor-butikker i Bilka-varehuse landet over.

Når Aarhusianerne går ned ad Strøget og ind gennem dørene til Salling, venter der dem et nyt syn. Her vil de næsten fem millioner gæster, der årligt besøger stormagasinet, fra fredag morgen blive mødt af en stor og spritny Telenor-butik beliggende i stueetagen ved siden af Starbucks.

”Vi er enormt stolte af at kunne byde Aarhusianerne velkomne i en ny Telenor butik på en så central og velkendt placering som Salling Aarhus. Vi har i forvejen et rigtigt godt partnerskab med Salling omkring vores butikker i Bilka. Derfor dette var det næste naturlige skridt, hvor vi forventer at kunne tiltrække endnu flere kunder, da der både er tale om større butik end normalt og vores første i et stormagasin på et af landets travleste handelsstrøg”, siger Dennis Mundt Nedergaard, retaildirektør i Telenor.

’’Vi er rigtig glade for, at kunne byde Telenor velkommen i Salling Aarhus. Telenors produkter er et godt supplement til Salling’s brede sortiment & gode service, og vi er sikre på, at vores kunder vil tage godt imod den nye butik," siger Anja Kibsgaard, salgsdirektør i Salling.

Den nye butik markerer en udvidelse af det mangeårige samarbejde mellem Salling og Telenor, som parterne forlængede i efteråret sidste år. Her indgik man en aftale om at opdatere alle 15 Telenor-butikkerne i Bilka-varehusene til det nye Box-koncept i løbet af foråret, hvoraf den sidste blev ombygget og genåbnet i maj i år. Udover samarbejdet med Salling har Telenor også en række butikker i andre storcentre og gågader fordelt over hele landet.

Åbner med et brag

Butikken åbner fredag den 14. oktober kl. 10.00, hvilket bliver fejret med et brag af en fest. I dagens anledning er vil der pyntet op med balloner og den blå Telenor løber er rullet ud til alle de kunder, der kommer forbi. For at markere åbningen er indgangen til Salling også blevet indhyllet i Telenor bannere med virksomhedens karakteristiske blå farve.

Fra morgenstunden står den nye butikschef Andreas Møller, der kommer fra Telenor-butikken i Bruuns Galleri, klar til at tage imod med åbne arme og store smil:

”Det er enormt fedt endelig at kunne åbne her i Salling og byde kunderne indenfor. Placeringen af en telebutik mellem alle de kendte mærkevarer er helt særligt og noget, der forpligter. Derfor glæder jeg og resten af kollegaerne os også ekstra meget til at komme i gang og møde alle Aarhusianerne i den travle shoppingsæson, som vi snart går ind i med julehandlen foran os”.

Butikken i Salling er indrettet efter Telenors såkaldte Box-koncept. Det nye butiksformat kan tilbyde et stort sortiment af mobilprodukter på få kvadratmeter, da vrangen på butikken er vendt ud af, hvilket gør det muligt at udstille varerne på både inder- og ydersiden. Samtidig betyder det åbne design, at det også er oplagt at placere butikkerne i områder, hvor der er en stor gennemstrømning af kunder, som det også er tilfældet med den nye butik i Salling.

Emner

Kategorier

Regions


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692