Gå til indhold
Telenor: Bedre mobildækning over Storebæltsbroen

Pressemeddelelse -

Telenor: Bedre mobildækning over Storebæltsbroen

Feedback fra de tusindvis af kunder, der dagligt krydser Storebæltsbroen har hjulpet Telenor til at foretage målrettet indsats for at forbedre mobildækningen mellem Sjælland og Fyn.

Nu er der godt nyt til Telenor kunder som hver dag pendler over Storebæltsbroen. Teleselskabet har nemlig, foretaget en række optimeringer af mobilsignalet, som har været med til at forbedre netværksoplevelsen, når man kører over den knap 7 kilometer lange bro.

”Gennem vores NPS, har vi i en periode kunne se at dækningen på Storebæltsbroen ikke har været tilfredsstillende for vores kunder. Da vores ambition altid er at sikre kunderne den bedste mobildækning, har vi selvfølgelig taget det alvorligt og identificeret ændringer, der kunne foretages for at forbedre netværksoplevelsen. Det er nu gjort, og vi kan allerede spore større tilfredshed i blandt vores kunder ” udtaler netværksekspert i Telenor, Jesper Mølbak.

Telenors NPS, står for Net Promoter Score, og bygger på kundernes input, og er således et godt værktøj til at forbedre kundernes oplevelser af mobildækningen. Kundernes input var med til at identificere, at nogle kunders mobiltelefoner undlod at koble sig på de nærliggende master men i stedet forsøgte at koble sig på master længere inde på fastlandet. Længere afstande kan reducere signalet, så kunderne fik ikke det optimale ud af den etablerede mobildækning. Telenor har nu justeret mobilmasterne omkring Storebæltsbroen, hvilket allerede ser ud til at have virket, så kunderne er sikret en god mobildækning.  

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692