Gå til indhold
Telenors erhvervskunder får en Teams-løsning med markant mindre kompleksitet og langt mere fleksibilitet
Telenors erhvervskunder får en Teams-løsning med markant mindre kompleksitet og langt mere fleksibilitet

Pressemeddelelse -

Telenor bringer Operator Connect i Teams til Norden

Telenor har som det første teleselskab i Norden indgået partnerskab med Microsoft om Operator Connect, som integrerer virksomheders telefoni i Teams på en ny og mere fleksibel måde. Operator Connect gør det nemt for administratoren selv at tilføje brugere til løsningen og sikrer redundans, så virksomheder kan bruge Teams som deres fulde telefoniplatform.

Telenor har som den første operatør i Danmark, Sverige, Norge og Finland indgået et partnerskab med Microsoft om Operator Connect, der er Microsofts seneste bud på en løsning til at integrere opkaldsfunktionalitet i Teams. Med Operator Connect kan virksomheder vælge deres egen operatør til at håndtere opkald i Teams, og brugerne kan ringe til både kollegaer og alle andre numre via Teams-klienten på deres pc og mobil. Administratoren får desuden som noget nyt mulighed for selv at tildele Telenor-numre til virksomhedens brugere direkte i administratormodulet.

”Vores partnerskab med Microsoft betyder i bund og grund, at vores erhvervskunder får en Teams-løsning med markant mindre kompleksitet og langt mere fleksibilitet. Brugerne kan nu selv oprette telefoni- og omstillingsgrupper i Teams efter virksomhedens og medarbejderens behov og dermed undgå at bøvle med avanceret programmering. Telefoni, online-møder og fildeling bliver mere enkelt, når det hele kan ske på én og samme applikation,” siger Mikkel Kruse, der er erhvervsdirektør hos Telenor.

En sikker linje

Operator Connect tilfører også et højere driftsikkerhedsniveau i Teams via Microsoft Azure Peering Service. Integrationen betyder, at trafikken altid vil blive dirigeret den bedste og hurtigste vej gennem netværket og dermed fx undgå hubs med meget trafik, der ellers kan betyde forsinkelser. Den fordel vil Telenors erhvervskunder få på Teams, når Microsofts platform kombineres med Telenors telefoni.

”Microsoft er visionære, når det kommer til kommunikations- og samarbejdsværktøjer. I erhvervslivet ser vi, at driftssikre hjemmearbejdspladser er en efterspurgt vare. Partnerskabet med Microsoft er én af de få af sin slags i Danmark, og dynamikken mellem parterne bidrager til, at vi kan tilbyde en mere integreret og driftssikker løsning til fremtidens arbejdspladser,” siger Mikkel Kruse fra Telenor.

Teams by Telenor

Operator Connect er det nyeste skud på stammen i Teams by Telenor-familien, der også indeholder Direct Routing og One Number. Med disse indbyggede løsninger i Teams strømliner Telenor virksomheders kommunikation, så de kan samle opkald, fildeling, chat og møder i én og samme kanal. Samtidig giver Telenor kunderne mulighed for at få integreret deres mobilnumre i Teams, så brugerne får friheden til selv at bestemme, hvor de vil have kald, og hvilket nummer de vil give til omverdenen.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692