Gå til indhold
Telenor Danmark opruster i direktionen

Pressemeddelelse -

Telenor Danmark opruster i direktionen

Det nye år har budt på ændringer i topledelsen i Telenor Danmark. Otto Risbakk er d. 1. januar 2020 tiltrådt som ny finansdirektør, og d. 1. februar 2020 er Mikkel Kruse ansat som ny erhvervsdirektør i Telenor Danmark.  

Nordmanden Otto Risbakk er en erfaren herre i finansverdenen. Otto har mere end 30 års erfaring og begyndte sin karriere i Telenor Group for 12 år siden i Mergers and Acquisitions, hvilket han siden blev udnævnt som Senior Vicepresident for. Inden da har han arbejdet som CFO i en lang række virksomheder, bl.a. i Norsk Hydro og teknologivirksomheden Schlumberger.

”Jeg er beæret og spændt over at blive medlem af Telenor Danmark-familien som ny finansdirektør. Efter en fantastisk periode i Group, hvor jeg har været priviligeret at arbejde med mange spændende projekter og forretningsenheder havde jeg håbet på en sådan udfordring. Jeg beundrer den transformation, som Telenor Danmark har været igennem og glæder mig til at videreføre det gode arbejde og fokusere på øget vækst i 2020 ” siger Otto Risbakk, finansdirektør i Telenor Danmark.

Erfaren salgsprofil bliver ny erhvervsdirektør

Samtidig er Mikkel Kruse d. 1. februar 2020 tiltrådt som ny erhvervsdirektør i Telenor Danmark. 

Mikkel kommer med en solid salgs- og marketingbaggrund for it-branchen og har de seneste 10 år arbejdet i lederpositioner hos henholdsvis Microsoft, softwarevirksomheden EG og DXC Technology.

”Den digitalisering- og effektiviseringsrejse, som Telenor har været på de seneste år, giver gode muligheder for at opnå en endnu stærkere position på erhvervsmarkedet. Dét skal vi realisere gennem et udpræget kundefokus og et højt serviceniveau, forankret i de stærke løsninger og services, der differentierer Telenor fra konkurrenterne.” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor Danmark. 

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692