Gå til indhold
Telenor går frem på indtjening

Pressemeddelelse -

Telenor går frem på indtjening

I dag offentliggør Telenor-koncernen sit resultat for andet kvartal i 2019. Resultatet opgives efter regnskabsstandarder IRFS15.

Telenor fortsætter fremgangen i indtjeningen (EBITDA) og opnår i årets andet kvartal en indtjening på 204 mio. kr. Dét er en stigning på 4 mio. kr. i forhold til sidste kvartal. Indtjeningsgraden stiger tilmed til 22% svarende til en stigning på 1 procentpoint sammenlignet med årets første kvartal i 2019.
 

Stabilisering af kundebasen
Efter et år, hvor kundebasen har været præget af en langsommelig udfasning af staten-kunder og oprydning i kundebasen i forbindelse med implementering af ny produktportefølje, er kundebasen ved at stabilisere sig, og den negative udvikling er vendt.

”Jeg hæfter mig ved den fortsatte fremgang i vores indtjening og den begyndende stabilisering af vores kundebase. Det tager tid at komme tilbage, hvor vi gerne vil være efter en tid, hvor vi ikke har haft tilstrækkelig fokus på vækst, men vi oplever nu en sund fremgang måned for måned og ser nu resultaterne af, at vi er blevet mere synlige i markedet. Kunderne tager godt imod vores kampagner, og vi ser fremad mod efteråret, hvor vi vil forstærke vores position med flere spændende kundetiltag med henblik på at vækste vores kundebase,” siger Jesper Hansen, administrerende direktør Telenor Danmark.

I andet kvartal går Telenor 12.000 kunder tilbage, hvilket primært skyldes den lavere synlighed i starten af året og forsat oprydning af kampagnekunder. Telenor har en samlet kundebase på knap 1.7 mio. 

De finansielle tal fremgår af koncernens Q2-rapport (link), som kan ses på www.telenor.com/investors. Oplysninger om Telenor Danmark fremgår af side 7 i Telenor-koncernens rapport.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692