Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor giver ”Beliebers” god mobildækning

2. pinsedag forvandles Jydsk Væddeløbsbane fra trav- og galopbane til en kæmpemæssig musikarena, når den canadiske verdensstjerne Justin Bieber giver koncert for flere tusinde fans. Telenor forventer et enormt pres på mobilnetværket under koncerten og for at leve op til de begejstrede ”Belieberes” forventninger om at kunne uploade selfies og videoer direkte fra væddeløbsbanen, opruster Telenor mobilnetværket under koncerten.

I forbindelse med Justin Bieber koncerten den 5. juni har Telenor valgt at opsætte et midlertidigt mobilsite for at sikre en god kapacitet i mobilnetværket for sine kunder, når flere tusinde af glade Justin Bieber fans indtager Jydsk Væddeløbsbane, hvor der er plads til op 50.000 tilskuere.

”Normalt plejer vi ikke at sætte ekstra mobiludstyr op på Væddeløbsbanen, men denne gang har vi alligevel valgt at tune kapaciteten i vores mobilnetværk under koncerten, da vi regner med at verdensstjernens især unge publikum vil sprænge de normale rammer for billede og video-uploads til internettet fra væddeløbsbanen.

- Vi ved, at det betyder meget for vores kunder, at de har mulighed for at dele især musikoplevelser som denne med venner og familie på de sociale medier, derfor skal en ekstra mobilmast i det nedlagte speakertårn sikre, at både selfies og stemningsbilleder kan flyde lige så frit, som tonerne til Biebers mega hit ”Sorry”, ” siger Telenors netværksdirektør Peter Ditlev Nødbak.

Telenors ekstra mobilsite har fået en optimal placering midt på Væddeløbsbanen i og omkring et nedlagt speakertårn.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692