Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor giver dig mulighed for en ny mobil hvert år

Telenor lancerer i dag SWITCH, som er en ny service til privatkunder. Med SWITCH kan kunderne hvert år bytte deres mobiltelefon til den nyeste model ved at give den gamle mobil i bytte.

Med SWITCH kan Telenor kunder nu bytte til en ny mobil hvert år, hvis de har lyst. Med SWITCH, som lanceres i dag, kan kunder hos Telenor bytte til en telefon med f.eks. større kapacitet, en større skærm eller flere features.

Telenor har valgt at SWITCH bliver tilgængeligt i Telenors Fri+ og Fri+Familie abonnementer. SWITCH følger automatisk med alle mobiltelefoner, der er markeret med et SWITCH-ikon på Telenors webshop eller i Telenors butikker, og som er købt efter den 20. september 2017.

"Vi synes vores kunder skal have mulighed for at bytte deres mobil, når det passer dem. Med SWITCH giver vi kunderne større valgfrihed, og vi ser allerede i dag blandt mange af vores kunder en stor interesse for hurtigt at kunne få de nyeste og smarteste modeller. Derfor er vi glade for at kunne gøre det nemmere og enklere for vores kunder at få en ny mobil," siger Lars Thomsen, kommerciel direktør i Telenor Danmark.

SWITCH er en del af den overordnede Telenor kampagne "Alt til familien", som sammen med SWITCH lanceres i dag. Med kampagnen ønsker Telenor at vise, at de kan levere alle digitale tjenester, som familien har brug for.

Den gamle mobil får et nyt liv

Mens Telenors kunder lærer deres nye mobil at kende, giver Telenor den gamle mobil et nyt liv et andet sted. Når kunden afleverer og bytter den gamle mobiltelefon, bliver alt indholdet slettet, inden den sælges videre til en Telenor godkendt leverandør, som en brugt telefon til en ny ejer.

Med SWITCH betaler kunden mobilen over 24 måneder, men allerede efter 12 måneder kan kunden ombytte sin telefon til en ny model, hvorefter afbetalingen på den gamle afdragsordning stopper og en ny afdragsordning på 24 måneder starter med den nye telefon. Bytter man ikke inden 24 måneder er mobilen betalt ud og er kundens ejendom.

Hvilke modeller er med i Telenors SWITCH?

  • Samsung Galaxy S8 og S8+
  • Samsung Galaxy Note 8
  • Huawei P10
  • Nokia 8
  • iPhone 8 og iPhone 8 Plus (fra 22. september)

Telenor tilføjer løbende nye modeller til SWITCH

Læs mere om Telenor SWITCH her

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale