Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor gør Boxen mobilklar til Madonna og Take That

Telenor har bygget et helt nyt anlæg i Jyske Bank Boxen for at få kapacitet nok til de tusindvis af smartphones, som tilskuerne bringer med ind i Boxen til kommende store events som Madonna, Take That og VM i kvindehåndbold.

Telenor har gennemført en stor opgradering af mobildækningen inde i Danmarks største arena til musik- og sportsevents, Jyske Bank Boxen i Herning. Hele 34 indendørsantenner har Telenor sat op i sit nye anlæg i Boxen, heraf 19 antenner inde i selve hallen, hvor de store begivenheder foregår foran op til 15.000 tilskuere. Blandt højdepunkterne på Boxens program for resten af 2015 er Madonna, Take That og VM i kvindehåndbold – tre kæmpestore arrangementer, hvorfra tilskuerne vil uploade billeder til Facebook og Instagram for at dele begejstringen med venner og familie.

Mange samtidige billeduploads giver et stort pres på det mobile datanetværk, og det er da også en teknisk udfordring af de større at sikre nok kapacitet i mobilnettet til, at alle får en god oplevelse på mobilen, når tusindvis af mennesker er samlet på et lille område. Med de mange nye antenner, som er udstyret med 2G,- 3G- og 4G-sendere, bør Telenors kunder kunne både ringe og bruge mobilt internet, når de befinder sig i Boxen – også selvom der er fuldt hus.

”Mobiltelefonen er blevet en integreret del af det at gå til koncert og andre events, og det mobile dataforbrug stiger og stiger, hvilket vi blandt andet tydeligt kan måle på de mange festivaller, hvor vi rykker ud med transportable mobilmaster. Store indendørsbegivenheder er en særlig udfordring, fordi mobilsignalet er nødt til at komme indefra, når så mange mennesker er forsamlet. Vi er glade for, at vi nu har bygget en robust løsning i Jyske Bank Boxen i Herning, og vi tror og håber, at vores kunder kan mærke forskellen, næste gang de er i Boxen,” siger Telenors netværksdirektør Kim Krogh Andersen.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692