Gå til indhold
Telenor henter ny juridisk chef i finanssektoren

Pressemeddelelse -

Telenor henter ny juridisk chef i finanssektoren

Isabella Emilie Birkbøll er udnævnt til ny chef for det juridiske og regulatoriske område i Telenor. Med sig har hun en mangeårig erfaring som compliance-ansvarlig i finansverden, senest i Codan, hvor hun var med til at håndtere salget til Alm. Brand.

39-årige Isabella Emilie Birkbøll er fra den 1. oktober ansat som ny Head of Legal and Regulatory Affairs i Telenor Danmark. Fremover skal hun stå i spidsen for virksomhedens juridiske og regulatoriske arbejde med ansvaret for at leve op til de særlige regler, der gælder i telebranchen.

Her kommer hun bl.a. til at arbejde med emner som privacy og databeskyttelse med udgangspunkt i den tiltagende digitalisering og lovgivning på området. Derudover skal Isabella bidrage til at skabe de bedste rammebetingelser for Telenors forretning i Danmark med henblik på at lancere nye løsninger i markedet, indgå partnerskaber og kontrakter etc.

Isabella kommer til Telenor med mere end 12 års erfaring fra finanssektoren. I hendes seneste stilling var hun ansat som compliance-ansvarlig i Codan, hvor hun bl.a. var med til at håndtere separationen og fraspaltningen af de danske aktiviteter fra RSA, der endte med salget til Alm. Brand. Før det bestred hun i en årrække tilsvarende stillinger i Santander Consumer Bank og Lægernes Pension & Bank.

”Jeg glæder mig meget til at prøve mig selv af i en ny branche, hvor vilkårene er anderledes end dem, jeg har været vant til fra finansverden. Det gælder både opgaven med at lære spillereglerne i teleindustrien at kende og rådgive Telenors forretningsenheder i forhold til udvikling af nye produkter og services. Derudover er jeg naturligvis også meget spændt på at skulle lede og motivere et nyt, større team med flere forskellige kompetencer,” siger Isabella Emilie Birkbøll, ny Head of Legal and Regulatory Affairs i Telenor.

”Vi glæder os enormt meget til at få en kapacitet som Isabella ombord på holdet. I Telenor gør vi en dyd ud af at drive en ansvarlig forretning, hvor det juridiske og regulatoriske område på mange er måder fundamentet for alt det, vi foretager os. Derfor er det helt afgørende for os at have en profil som Isabella, der både kan navigere i de komplekse rammebetingelser i branchen og samtidig være en kommerciel sparringspartner for forretningen,” siger Mette Eistrøm Krüger, Koncerndirektør for HR, Kommunikation & Jura i Telenor.

Isabella overtager stillingen fra Jonas Birk Soya Jakobsen, der er rykket videre internt til en stilling som Vice President i Telenors indkøbsselskab i Singapore.

Isabella bor i Brønshøj sammen med sin mand og to piger på 10 og 7 år.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692