Gå til indhold
​Telenor hjælper Aarhus Kommune med at højne sikkerheden

Pressemeddelelse -

​Telenor hjælper Aarhus Kommune med at højne sikkerheden

Aarhus Kommune har valgt Telenor til at stå for drift og sikkerhed af de tablets, der bruges af kommunens ansatte i Sundhed og Omsorg. 

Valget af Telenor som samarbejdspartner indenfor sikkerhed sker i forbindelse med, at Aarhus Kommune udskifter godt 5.000 af kommunens tablets, der bruges af kommunens plejepersonale.

Sikkerhedsløsningen på de mange nye tablets, der alle er fra Samsung, bygger på Telenor MDM (Mobile Device Management). En Telenor-standard, som netop er blevet udvidet til også at indeholde Samsungs sikkerhedsplatform, Samsung Knox. 

Dermed får Aarhus Kommunes magistratsafdeling for Sundhed og Omsorg som nogle af de første i Danmark adgang til alle de nyeste standarder indenfor mobil sikkerhed.

Sikrer at programmer ikke slettes ved en fejl
Med Telenor MDM kan Aarhus Kommune nu undgå, at vitale apps risikerer at blive slettet ved en fejl, eller at der findes forskellige versioner af samme app på forskellige enheder i Sundhed og Omsorgs forskellige lokationer. 

Med aftalen får Telenor nu endnu bedre mulighed for at hjælpe Aarhus Kommune med at sikre ensartethed og samme sikkerhedskonfigurationer på tværs af alle enheder.

- Vi har gennem flere år opbygget et særligt tæt samarbejde med Telenor, som hjælper os med rådgivning og drift af vores mobile enheder. Vi skal kunne opretholde en stabil og ensartet drift af vores mange tablets for at kunne yde den bedste service for vores borgere. Samarbejdet med Telenor har været naturligt at bygge videre på, siger Bjarne Andersen, der er projektansvarlig for udskiftningen af tablets i plejen i Sundhed og Omsorg.

MDM giver god mulighed for at styre sikkerhed
Kort fortalt giver Telenor MDM både kommuner og virksomheder god mulighed for at styrke sikkerheden og kontrollen over de enheder, de har ude hos medarbejderne. 

Og det er Aarhus Kommune selv, der bestemmer, hvilke muligheder og begrænsninger der skal være på hver enkelt enhed.

- Vi har et godt samarbejde med Aarhus Kommune, som vi kender rigtig godt. Det har været en fordel i vores arbejde med den skræddersyede løsning, vi har bygget til Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg, som er et af de store magistrater med rigtig mange enheder decentralt ude hos kørende medarbejdere. Men Telenor MDM er faktisk designet til at kunne tilpasses stort set alle typer af virksomheder og organisationer, siger Jan Rasmussen, der som erhvervschef i Telenor blandt andet har ansvaret for Telenors Solution House, der har indgået aftalen med Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune.

Udover selve MDM-løsningen indebærer aftalen også udarbejdelse af nye vejledninger til kommunens medarbejdere og selvejende institutioner, konfiguration og deployment af alle 5.000 tablets, en ny MDM/EEM-server og Samsung Knox-sikkerhedspakken. 

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692