Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor indgår nordisk aftale med Arla Foods

Telenor og Arla Foods fortsætter et mangeårigt samarbejde med indgåelsen af en omfattende aftale, der indebærer mobilløsninger til 6.500 af Arla Foods’ medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge.

Telenor har leveret mobil- og fastnetløsninger til Arla Foods siden 2002. Nu er de to parter enedes om en ny aftale, som omfatter levering af mobilabonnementer til 6.500 af Arla Foods’ medarbejdere i Danmark, Sverige og Norge, der gælder tre år. Aftalen er en af de største i Telenors danske forretning de senere år.

”Vi er meget glade for at kunne udvikle samarbejdet med Arla Foods og ser aftalen som en stor tillidserklæring. Arla Foods har de seneste fem år bevæget sig over til en næsten ren mobil forretning – det har været rigtig spændende for os at være med på den rejse, og vi glæder os til fortsættelsen,” siger Lars Thomsen, Direktør, kommerciel direktør hos Telenor.

”Det faktum, at aftalen er nordisk, gør den til en af vores største engagementer i den danske forretning. Det er vores oplevelse, at det for Arla Foods har været afgørende, at vi kan levere et stabilt og godt netværk til en pris, der matcher markedet,” siger Lars Thomsen.

25 procent af alle danske virksomheder er i dag rent mobilbaserede, og Telenor vurderer, at dette vil stige til 50 procent i 2017.

Særlig mobilløsning til yderområder

Telenor designede for godt et år siden en speciel mobilløsning, der styrker dækningen omkring Arla Foods’ nye hovedkontor i Viby uden for Aarhus. Derudover har Telenor gennem årene etableret specialløsninger på en række mejerier i Danmark og Sverige, som har gjort det nemmere at komme i kontakt med chaufførerne og medarbejderne ude på mejerierne.

”Arla Foods adskiller sig fra mange andre virksomheder, fordi rigtig mange af medarbejderne befinder sig uden for byerne, hvor Arla Foods’ produktionsanlæg og mejerier primært ligger. Derfor har vi gjort en ekstra indsats for sikre, at de får god dækning på deres mobiltelefoni, uanset hvor de befinder sig,” siger Lars Thomsen.

Aftalen omfatter også, at Telenor skal levere Arla Foods’ øvrige fastnetløsning.

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800