Gå til indhold
Telenor lancerer nyt og forbedret dækningskort

Pressemeddelelse -

Telenor lancerer nyt og forbedret dækningskort

Telenors kunder kan via et nyt forbedret dækningskort følge med i deres dækning samt fremtidige forbedringer i deres lokalområde.

Telenors dækningskort er blevet udrullet i en ny opdateret udgave, som gør det muligt for vores kunder at tjekke deres dækning, uanset hvor de opholder sig i Danmark – om det er på hjemmeadressen eller i sommerhuset. Dækningskortet på Telenors hjemmeside viser, hvor godt netværket dækker, og hvor godt det klarer opgaver som streaming og download.

Dækningskortet har fået inkorporeret flere nye features, så både udendørs og indendørs dækning kan tjekkes, samt den forventede hastighed. Det viser også dækningen for data, tale og IoT.

”Vi ønsker at gøre det så nemt som muligt for vores kunder at følge med i den aktuelle dækning og eventuelle ændringer. Med det nye dækningskort kan dækningen tjekkes, uanset hvor man opholder sig, og man kan se, hvor vi udbygger i den kommende periode. Telenor har ligeledes udrullet hele to IoT-netværk, og nu kan man følge med på dækningskortet, hvor disse netværk dækker,” udtaler netværksstrateg hos Telenor, Jesper Mølbak.

Dækningskort viser også udbygninger
Telenor har lavet flere forbedringer på netværket i løbet af det sidste år og har bl.a. introduceret LTE (4G) på endnu flere frekvensbånd, hvilket er med til at give kunderne en bedre dækning. Samtidig har Telenor også idriftsat dækning for IoT, hvorfor dette også er blevet tilføjet til kortet. IoT står for Internet of Things, hvilket forklarer, hvordan fysiske enheder - eksempelvis et køleskab eller alarmer - kan kommunikere med internettet.

”Kunderne kan nu se, hvor vi udbygger netværket, herunder sætter nye mobilmaster og driften af dem,” fortæller Jesper Mølbak fra Telenor.

Information om hver mobilmast, vedrørende frekvensbånd og teknologi, kan ligeledes findes ved at dobbeltklikke på de enkelte sites på kortet. Oplever vores kunder problemer med netværket, kan man også finde oplysninger om den aktuelle driftsstatus og yderligere tilmelde sig driftsstatus-opdateringer på sms eller e-mail.

Du finder det nye dækningskort her:

https://www.telenor.dk/kundeservice/drift-og-dakning/dakning/dakningskort/

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692