Gå til indhold
Foto: PR
Foto: PR

Pressemeddelelse -

​Telenor lancerer testvindende WiFi 6-router

Behovet for hurtigt og pålideligt internet i hjemmet stiller stadigt større krav til teknologien bag. Nu lancerer Telenor en ny router med WiFi 6, som vinder test på hastighed og rækkevidde i overlegen stil.

Med MaxSpeed Internet er Telenor en af de udbydere, der kan levere fibernet til flest kunder herhjemme. Hastighed gør det dog ikke alene. Internetforbindelsen i hjemmet skal være til at stole på, så alle husstandens devices kan gå uhindret på nettet og holde en stabil og hurtig forbindelse.

Derfor lancerer Telenor nu en ny WiFi 6-router til fibernet, som rummer den nyeste generation af WiFi-teknologi. Den er konstrueret til at kunne håndtere flere onlineenheder på samme tid ved at fordele båndbredden på en mere effektiv måde.

- Routerens kvalitet er virkelig afgørende for, hvilken oplevelse man får med sin internetforbindelse. Derfor er vi glade for og stolte af at kunne tilbyde den nyeste WiFi-teknologi til vores fiberkunder, som de nu kan få glæde af derhjemme, siger internetchef i Telenor, Lars Kyrø.

Routeren kan desuden håndtere hastigheder på helt op til 2500 megabit, som Telenor forventer at kunne tilbyde de første kunder i den nærmeste fremtid.

Test: Markedets bedste router
WiFi 6-routeren fra Telenor har netop vist overbevisende resultater i en test fra Force Technology med i alt syv routere fra et bredt udvalg af danske internetudbydere. 

Her landede den markant bedst på både hastighed og rækkevidde.

- Testen viser tydeligt, hvor stor forskel, der er i forhold til den tidligere generation af WiFi-teknologi. Det er jeg overbevist om, at vores kunder også kommer til at kunne mærke, siger Lars Kyrø.

Vinder designpris
WiFi 6-routeren udmærker sig ikke kun ved at rumme den nyeste teknologi, men også ved at have vundet designprisen Red Dot Award. Og det er bestemt ikke uvæsentligt, påpeger Telenors internetchef.

- Det betyder rigtig meget, at routeren står frit fremme for at man kan udnytte signalet bedst muligt. Derfor er det kun en bonus, at den har et design, som vil tiltale de fleste, og man ikke er fristet af at gemme den væk, siger Lars Kyrø.

Routeren er produceret i samarbejde med den danske it-virksomhed Icotera. 

Specs:

  • WiFi 6
  • WiFi 5GHz: 802.11ax, 8x8 antenner
  • WiFi 2,4GHz: 802.11ax, 4x4 antenner
  • 2 LAN-porte 1000 Mbps, 1 LAN-port 2500 Mbps
  • Bandsteering & Beamforming

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. 

I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692