Gå til indhold
Telenor og Elgiganten indgår nyt salgssamarbejde

Pressemeddelelse -

Telenor og Elgiganten indgår nyt salgssamarbejde

Et ny strategisk salgssamarbejde mellem Telenor og Elgiganten betyder, at Telenor fra og med den 4. oktober også vil sælge sine produkter i Elgigantens 38 butikker rundt i hele landet.

Med det nye salgssamarbejde med Elgiganten skruer Telenor, Danmarks næststørste teleoperatør, markant op for sin tilstedeværelse og synlighed i markedet. Samarbejdet giver Telenor en helt ny ekstern salgskanal i tillæg til Telenors egne butikker.

”Samarbejdet med Elgiganten gør os meget mere tilgængelighed for vores kunder, og vi får adgang til helt nye kundestrømme hos Elgigantens ca. 13 millioner besøgende årligt. Vi får mulighed for at nå ud til en ny kundegruppe, der måske ikke er vant til at komme i vores butikker, og derfor ikke er bekendt med vores produkter og Telenors stærke mobilnetværk, attraktive roamingpakker og gode samlerabatter,” siger Tor-Arne Fosser, kundedirektør i Telenor, der glæder sig over det nye samarbejde.

Tilstedeværelsen i Elgigantens 38 butikker er et supplement til Telenors 57 egne butikker, hvor der fortsat vil blive leveret specialiseret salg, rådgivning og service. Den øgede synlighed og tilgængelig placerer Telenor som det mest tilgængelige selskab på markedet og giver kunderne mulighed for at samle deres indkøb et sted.

Mere valgfrihed til kunderne
Elgiganten er Danmarks førende varehuskæde indenfor forbrugerelektronik, og varehusets brede produktportefølje matcher med Telenors ønske om at sikre kunderne en god købsoplevelse. For begge parter er det essentielt at sikre kunderne den bedste service og kundeoplevelse, hvilket deres samarbejde også er med til at understøtte ved at skabe en bedre valgfrihed for kunderne.

”Vi har en klar ambition om at tilbyde vores kunder et bredt udbud af relevante produkter. Med Telenors udvalg af mobilabonnementer på hylderne kan vi sikre kunderne et større udbud og en højere valgfrihed mellem relevante mobilabonnementer, der lever op til kundernes forskellige behov og ønsker,” siger Peder Stedal, administrende direktør i Elgiganten.

Samarbejdet betyder helt konkret, at Telenors mobilabonnementer bliver inkorporeret i Elgigantens øvrige produktportefølje, og det vil være muligt at tilkøbe Telenors mobilabonnementer ved køb af mobiltelefoner i Elgiganten. Det vil ligeledes være muligt at få købsvejledning og tegne nye Telenor-abonnementer i Elgiganten.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og Asien, og på verdensplan hjælper vi 172 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.400 medarbejdere, har 57 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692