Gå til indhold
​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

Pressemeddelelse -

​Telenor og Samsung laver nyt sikkerhedssamarbejde

Som det første teleselskab herhjemme har Telenor netop indgået et nyt strategisk samarbejde med Samsung, der er blandt de største leverandører af mobiler og tablets, der udleveres til medarbejdere i Danmark. Det betyder, at Telenor kan rulle de nyeste og forbedrede sikkerhedsløsninger ud på alle nyere mobiltelefoner og tablets fra Samsung. Især erhvervskunder, der har mobile enheder ude hos sine ansatte, kan få stor værdi af det nye sikkerheds-setup.

Danske virksomheder, der har mobiltelefoner eller tablets ude hos sine medarbejdere, får nu adgang til et helt nyt sikkerhedskoncept. 

Det sikrer blandt andet, at virksomheden eller organisationen altid har den ønskede kontrol med alle sine enheder, og at alle enheder altid er opdaterede med den nyeste version af firmware. Det gælder både enheder, der bruges af flere medarbejdere – for eksempel på daginstitutioner og plejehjem – men også de enheder, der altid bruges af den samme medarbejder.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel efter løsninger, der på den ene side er standardiserede, så kundens medarbejdere har let og lige adgang til deres digitale værktøjer, men som samtidig er en løsning, som det er muligt at skræddersy til den enkelte organisation. Og det stiller krav til sikkerheden på den enkelte enhed ude hos den enkelte medarbejder, siger Telenors erhvervsdirektør Mikkel Kruse.

Skræddersyet brugerflade
Den nye løsning, Samsung Knox, bliver en del af Telenor MDM (Mobile Device Management). Telenor MDM er en Telenor-standard, der giver erhvervskunder langt bedre mulighed for at styrke sikkerheden og kontrollen over de enheder, virksomheden eller organisationen har ude hos de enkelte medarbejdere. Det er virksomheden selv, der bestemmer, hvilke muligheder og begrænsninger, der skal være på hver enkelt enhed.

- Et stort ønske hos mange kunder er, hvilke apps der skal være på de enkelte tablets eller mobiltelefoner, eller hvilke der ikke være der. Med Telenor MDM undgår man, at vitale apps risikerer at blive slettet ved en fejl, eller at der findes forskellige versioner af samme app på forskellige enheder i den samme organisation. Telenor får nu endnu bedre mulighed for at hjælpe den enkelte virksomhed med at sikre ensartethed og samme sikkerhedskonfigurationer på tværs af alle enheder, hvis det er det, der ønskes, siger Mikkel Kruse.

En global standard
Samsung Knox består af en portefølje af sikkerhedsprodukter, der er bygget ind i Samsungs enheder som et sæt af løsninger. Hvad enten kunden foretrækker at holde dokumenter private, eller de på anden vis har brug for sikkerhed omkring følsomme virksomhedsdata, klarer Samsung Knox det for din virksomheds brugere.

- I Samsung sætter vi stor pris på det tætte samarbejde, vi har haft med Telenor i mange år. Et samarbejde vi nu udbygger med Samsung Knox-platformen, som giver Telenors MDM-kunder en endnu større sikkerhed out of the box, nemt, kontrolleret og sikkert. Sammen har vi bygget en stærk løsning, der passer til alle typer virksomheder og offentlige kunder, siger Claus Holm, der er Director IM & Country Manager i Danmark.

De fleste funktioner i Samsung Knox-porteføljen er kompatible med Android 7.0 eller nyere versioner. Det er derfor ikke nødvendigt at udskifte virksomhedens tablets og mobiltelefoner for at kunne tilgå den nye løsning. 

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692