Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor på banen med ny video-tjeneste til danske kunder

Med video-værktøjet appear.in tager Telenor kampen op mod store spillere som Google Hangouts og Skype. På få år og helt uden markedsføring har appear.in opnået mere end 100.000 brugere i Danmark og spirer hastigt frem i det danske iværksætter-miljø, mens store vækst-successer som Trello, Slack og danske Podio også er fan af tjenesten.

Et digitalt kontor, der ikke kræver login eller brugernavn, hvor du kan dele din skærm eller præsentation med op til 8 deltagere i et møde og streame direkte fra app eller web. Alt sammen helt gratis. Det er kort fortalt opskriften på Telenors digitale satsning for video-tjenester, som nu markedsføres bredt til Telenors danske erhvervskunder, men kan bruges af alle med adgang til nettet. appear.in har nået over 100.000 brugere i Danmark og er igang med at vinde indpas i det danske iværksætter miljø.Her har flere virksomheder erstattet deres traditionelle video-konference udstyr med den nye spiller i markedet, appear.in. Det gælder både vidensdelingstjenesterne Slack og Trello samt dansk-stiftede Podio, der blev opkøbt af tech-giganten Citrix i 2012 og har brugt appear.in siden 2016.

”Citrix Podio integrerer med appear.in som en naturlig del af vores brugerflade og giver hermed gratis og hurtig adgang til videokald for vores kunder på globalt plan. Alle vores brugere kan starte et videokald ved hjælp af appear.in direkte fra en chat samtale eller relateret til et kalendermøde. Vores appear.in videokonference funktion gør Podio til en bedre og mere produktiv platform,” siger Sara Høeg, som er global produktchef for Citrix Danmark.

Bruges i knap 200 lande verden over

Video-værktøjet er historien om tre entusiastiske og innovative Telenor praktikanters arbejde i sommeren 2013, og har hurtigt udviklet sig fra at være en beta-version for en håndfuld mennesker til at have brugere i 196 lande og blive bruge brugt flere tusinde gange daglig. På trods af at hverken Telenor Danmark eller appear.in har reklameret med tjenesten er der de sidste 12 måneder sket en eksplosiv stigning i antallet af brugere. Danmark er det 3. land i verden, hvor tjenesten er mest brugt, efter USA og Norge.

”Vi er glade for at kunne lancere appear.in, som er en af Telenors største digitale succeshistorier, på dansk jord, hvor vi allerede har en stor brugerbase specielt blandt iværksættere. appear.in holder fokus på den suveræne digitale kundeoplevelse, og med udrulningen håber vi naturligvis, at endnu flere virksomheder får øjnene op for app’ens fordele, særligt i en fleksibel arbejdskultur, hvor du har brug for at kunne arbejde sammen på tværs af byer og landegrænser,” siger Lars Thomsen, som er kommerciel direktør i Telenor Danmark.

appear.in fungerer i dag som en uafhængig start-up under Telenors digitale afdeling i Norge med 18 medarbejdere og er i konstant udvikling. I spidsen står norske Ingrid Ødegaard, der har været med fra begyndelsen til at udvikle tjenesten.

Læs mere om video-tjenesten her: www.appear.in og www.telenor.dk/erhverv/losninger/appear-in/


5 fakta om Telenors video-værktøj appear.in

Ingen registrering eller downloads

Du behøver ikke registrere dig for at deltage i et møde på appear.in. Når du inviterer dine venner eller kollegaer med til et video-møde, så sender du bare linket til appear.in rummet, hvor de så kan få adgang via deres browser. appear.in fungerer med Chrome eller Firefox.

Gruppe videomøder

Du kan have møder på appear.in med op til 8 deltagere ad gangen.

Simpel skærmdeling

Med appear.in kan du nemt og simpelt dele din skærm, når du skal holde en præsentation eller lignende.

Gratis adgang fra alle enheder

Du kan bruge appear.in fra både PC, tablet og telefon—på iOS kræver det dog download af app. Tjenesten er frit tilgængelig for alle.

Mulighed for private rum

Du har også mulighed for at holde private sessions, hvor du låser appear.in rummet, og selv kan vurdere deltagere, inden de kommer ind i møderummet. Dette kræver dog registrering.

Related links

Emner

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale