Gå til indhold
Foto: PR
Foto: PR

Pressemeddelelse -

Telenor samler Nordens største IoT-hold

Behovet for smarte IoT-løsninger blandt både små og store virksomheder er kraftigt stigende. Nu tager Telenor konsekvensen af efterspørgslen og samler 200 IoT-specialister for at fokusere yderligere på opgaven. Dermed cementerer Telenor sin status som Nordens største IoT-udbyder.

Aktiviteterne bliver samlet i Telenor IoT, som vil trække på kræfter både i Norden og internationalt for at skabe de stærkeste IoT-løsninger på markedet.

”Vi er allerede størst på IoT på det nordiske marked, og det bygger vi nu videre på ved at samle kræfterne i et selvstændigt forretningsområde. I det nye nordiske set-up arbejder vi tættere sammen på tværs af markederne og bringer de relevante specialister, partnere og produkter i spil alt efter, hvad der er relevant for den enkelte kunde. Det skal sikre, at vi også i fremtiden er frontløbere på markedet,” siger Head of Solutions House i Telenor, Jan Rasmussen.

Et bredere og stærkere tilbud
Telenor IoT vil rent fysisk have specialister til stede i 18 lande rundt om verden, herunder Danmark.

”Når vi nu samler alle IoT-kræfterne i Norden sikrer vi, at kunderne kan få kvalificeret hjælp til både de mere basale, men også de mest komplekse opgaver inden for området. Og udviklingen er sikret med globale roamingaftaler, investering i nye netværksteknologier og professionelle testfaciliteter, som også bliver en integreret del af Telenor IoT, siger Jan Rasmussen.

Telenor-koncernen har i dag mere end 17 millioner forbundne enheder i mere end 190 lande. Televirksomheden er en af pionererne på IoT-området og har internationale virksomheder som Volvo, Verisure og Grundfos som kunder.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692