Gå til indhold
Telenor slipper magien løs med ny brandplatform

Pressemeddelelse -

Telenor slipper magien løs med ny brandplatform

I dag lancerer mobil- og internetselskabet Telenor et helt nyt brandunivers: "Gør hver dag bedre," hvor magien lukkes ind i hverdagen, og der er fokus på kundernes gode oplevelser, når de bruger mobilen. 

Telenor har landets mest udbyggede mobilnetværk og leverer den digitale infrastruktur, som muliggør de mobil- og internetforbindelserne, der forbinder danskerne og gør, at vi kan se dét indhold, som betyder mest for os.

Mobiltelefonen er blevet en integreret del af vores hverdag, og er blevet et vigtigt redskab til at strukturere dagligdagen, et arbejdsredskab og et sted, hvor vi møder hinanden og lader os underholde og inspirere.

”Med Telenors nye brandplatform ønsker vi at slippe fantasien løs og sætte fokus på, hvordan mobilen og digitale platforme hjælper med at gøre hverdagen magisk og giver os mulighed for at fylde vores liv med alt det - eller dem -, vi elsker. Der er så uendelig meget derude at gå på opdagelse i, lige fra FaceTime med børnebørnene til de øjenåbnende podcasts, de lange telefonsamtaler, online gaming med vennerne, en Netflix-serie, boligindretningsinspiration og en sjov snap fra en ven. Intet kan selvfølgelig erstatte den fysiske kontakt og nærværet mellem mennesker, men vi synes at mobilen er et magisk supplement”, lyder det fra Tor-Arne Fosser, direktør for privatmarkedet i Telenor Danmark.

Den nye kommunikationsplatform fokuserer på alle depositive oplevelser kunderne har med Telenors løsninger, og det er et kommunikationskoncept, som krydrer en helt almindelig dansk hverdag med overraskende og inspirerende magi. Det er en opfordring til alle om at fylde sit liv med alt det de elsker og gøre hver dag bedre. Den ny brandplatform, skal styrke selskabets synlighed og understøtte en langsigtet strategi om at skabe mest mulig værdi for kunderne og gøre det nemt og enkelt at være kunde i Telenor.

Musikken til det nye brandunivers er hentet fra nummeret ”My Favorite Things”, som er kendt fra musicalen ”The Sound of Music”. Teksten beskriver fantasi, glæde og drømme, og at man skal huske på alle de ting man elsker. Musikken spiller rigtig godt sammen med den opfordring, der ligger i det nye brandunivers, om inspirerende magi og at fylde sit liv med alt det man elsker.

Altafgørende at skille sig ud

"I et så konkurrencepræget marked som det danske telemarked, er det altafgørende at skille sig ud, og at vi får fortalt kunderne, hvordan de forbindelser og tjenester, vi dagligt leverer til 1,6 millioner danskere, kan være med til at gøre hver dag bedre for vores kunder", fortsætter Tor-Arne Fosser. Den nye brandplatform rulles ud via kampagner og i Telenors butikker og kanaler, og vil blive understøttet af nye produkter og initiativer, der alle har til hensigt, at gøre hver dag bedre og nemmere for Telenors kunder. 

Brandplatformen er skabt i samarbejde med reklamebureauet &Co.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 52 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692