Få vores nyheder på mail

Telenor styrker direktionen med nyudnævnelse

Pressemeddelelse   •   Jun 01, 2016 11:03 CEST

Telenor Danmark styrker sin direktion, idet Mette Eistrøm Krüger, som er ansvarlig for jura, regulering og sikkerhed, i dag udnævnes som Cheif Corporate Affairs Officer.

Telenor Danmarks adm. direktør Jesper Hansen annoncerer i dag, at Mette Eistrøm Krüger indtræder i en nyoprettet direktionsstilling. Mette Eistrøm Krüger har gennem de sidste to år været en del af Telenors ledelse, og med udnævnelsen som Cheif Corporate Affairs Officer bliver hun foruden at være en del af Telenor Danmarks direktion også en del af Telenor Groups TMA, Telenor Management Arena.

”Det juridiske og regulatoriske område er vigtigt for Telenor, ikke mindst fordi det skaber rammebetingelserne for vores virke i det danske marked. Dertil kommer, at der inden for dette område også ligger emner som sikkerhed, databeskyttelse og privacy, der får en stadigt større betydning, i takt med at digitaliseringen tager til. Derfor har det været naturligt at udnævne Mette til Chief Corporate Affairs Officer nu, og jeg er glad for, at Mette har takket ja til at træde til på denne post, ” siger adm. direktør Jesper Hansen.

Stærk profil med bred erfaring

Mette Eistrøm Krüger har været chef for Telenors Juridiske og Regulatoriske afdeling siden 2014. Med over 17 års erfaring på teleområdet har hun et bredt kendskab til de juridiske og politiske agendaer, der knytter sig til telebranchen og i særdeleshed til Telenor, hvor Mette Eistrøm Krüger bl.a. tidligere har været Juridisk chef og chef for Kontraktudarbejdelse og Forhandling samt kort varigt ansvarlig for Market Enterprise.

”Vi er i gang med en ny, spændende transformation af Telenor Danmark, og jeg glæder meget til at og bidrage til vores forretningsstrategi inden for alle områderne i Corporate Affairs,” siger Mette Eistrøm Krüger.

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.