Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor styrker sin position på bredbåndsmarkedet

Med adgang til Coax og Fiber og investeringer i ny teknologi og strømlinede processer ønsker Telenor at tilbyde alle sine kunder den bedste bredbåndsoplevelse på tværs af mobil og bredbånd.

Efter at en væsentlig del af Coax-markedet blev åbnet i 2017, vælger Telenor nu at satse mere på bredbånd for at styrke sin samlede position på markedet og hente ny vækst. Med de nye aftaler og teknologier får Telenor adgang til ca. 800.000 nye coax adresser og 50.000 fiber adresser.

"Lancering af en ny bredbåndsportefølje skal bringe Telenor tilbage som en seriøs spiller på bredbåndsmarkedet. Vi er rigtig stærke på vores mobilforretning, og har længe haft et ønske om en stærkere position på bredbåndsløsninger. Ser man på udviklingen på bredbånd er det tydeligt, at det kun går én vej, og både hastigheder og internetforbruget vil blive flerdoblet i de kommende år. Det er en trend vi gerne vil være på forkant med, så vi er sikre på at kunne opfylde vores kunders samlede behov for internetadgang på tværs af teknologier i fremtiden, "siger Jesper Hansen, adm. direktør for Telenor.

Samlet mobil- og internetløsning

Med adgangen til de nye bredbåndsteknologier og en ny routerløsning kan Telenor nu tilbyde deres kunder lynhurtige hastigheder og en forbedret indendørsdækning via WIFI.

"Vores ambition for 2018 er, at se en væsentlig vækst i vores samlede bredbåndsforretning. En sådan ambition kræver selvsagt, at vi kan tilbyde kunderne den helt rigtige platform for deres online aktiviteter, både på farten, i hjemmet og i virksomheden. En god onlineforbindelse og højere hastigheder er ekstremt vigtigt for at sikre vores kunder en smidig, effektiv og digital hverdag. Med lancering af vores nye bredbåndsportefølje og under overskriften "Alt til familien" forventer vi således, at kunne indfri vores kunders ønske om en samlet mobil- og bredbåndsløsning," siger Jesper Hansen, adm. direktør for Telenor.

Udover at internetforbindelsen er blevet hurtigere hos Telenor, er routerne også blevet forbedret, hvilket giver en væsentlig bedre og mere stabil WiFi forbindelse, så kunderne kan få det maksimale ud af deres internetforbindelse. Herudover har Telenor også gjort processen og kundeoplevelsen mere enkel fx ved at gøre købsprocessen, levering og ibrugtagning nemmere. Hele salgsprocessen tager udgangspunkt i hvilke hastigheder, der er tilgængelige på den enkelte kundes adresse samt hvilket behov internetforbindelsen skal kunne dække.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Pressekontakt

Kathrine Thomsen

Kathrine Thomsen

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692