Gå til indhold
Martin Ravn, Director of Tech Shared Services, Telenor
Martin Ravn, Director of Tech Shared Services, Telenor

Pressemeddelelse -

Telenor udnævner ny Director of Tech Shared Services

Telenor har udnævnt Martin Ravn til Director of Tech Shared Services. Martin Ravn har arbejdet i Telenor siden 2009, hvor han løbende er avanceret og bl.a. har varetaget lederstillinger i teleselskabets kundeservice og Technology-division.

Martin Ravn, 35 år, er 1. juni udnævnt til Director of Tech Shared Services i Telenor med reference til teknisk direktør Louise Haurum. Tech Shared Services er en nyoprettet afdeling i Telenor i forlængelse af en omorganisering af den eksisterende it-afdeling, som fra 1. juni blevet delt i to. Her har Tech Shared Services fået ansvar for at optimere og understøtte de fælles processer, opgaver og systemer, der går på tværs af Telenors Technology-division, som omfatter netværksafdelingen og intern it. Dermed vil Martin Ravn og de knap 50 medarbejdere i afdelingen spille en central rolle i understøttelsen af bl.a. Telenors 5G-udrulning, moderniseringen af 4G-nettet og den løbende drift af netværket.

Martin Ravn begyndte i Telenors kundeserviceafdeling på deltid i 2009 sideløbende med en karriere som professionel ishockeyspiller, der dog fik en brat afslutning på grund af skader i 2011. Martin blev dengang uofficielt kåret som Danmarks mest uheldige ishockeyspiller, men til gengæld er det gået ham godt i Telenor, hvor han senest har bestredet en stilling som Head of IT Development & Operation.

”Telenor har en helt særlig kultur og et kollegialt sammenhold, der næsten kan sammenlignes med et ishockeyhold. Man er der for hinanden, støtter hinanden i tykt og tyndt, og hvis man kan og vil, er mulighederne uendelige. Nu glæder jeg mig til at tage fat på et nyt ansvarsområde, som har afgørende betydning for både vores forretning og vores kunder. Vi skal sørge for, at fundamentet er på plads til, at kollegaerne i it og netværk kan give kunderne den absolut bedste oplevelse hver eneste dag,” siger Martin Ravn.

”Martins energiske personlighed og hans konstante fokus på kunderne gør ham til den helt perfekte tilføjelse til mit i forvejen skarpe lederteam. It handler i høj grad om mennesker, for skal man udvikle gode og anvendelige løsninger, skal man kunne sætte sig i brugernes sted og forstå deres behov. Derfor er Martins baggrund fra de mere direkte kundehenvendte funktioner en klar fordel, som vil være med til at sikre, at vi altid har fingeren på pulsen,” siger Louise Haurum, teknisk direktør i Telenor.

Martin Ravn er opvokset i Frederikshavn og bor i dag i Aalborg med sin kone og deres to drenge på fire og seks år.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692