Gå til indhold
Telenor udnævner ny Head of Business Market

Pressemeddelelse -

Telenor udnævner ny Head of Business Market

Nicolaj Haubjerg Laursen er udnævnt som Head of Business Market i Telenor Erhverv pr. 1. april 2023. I sin nye rolle får han ansvaret for en strategisk vigtig hjørnesten i erhvervsforretningen med udgangspunkt i produktudvikling og prissætning.

36-årige Nicolaj Haubjerg Laursen er Telenor Erhvervs nye Head of Business Market. I sin nye rolle bliver han ansvarlig for forretningsudvikling heriblandt produktudvikling og prissætning. Herudover også udvikling af Telenor Erhvervs nye forretningsområder indenfor blandt andet sikkerhed, mobile private netværk og services.

Nicolaj kommer med en lang baggrund i Telenor, hvor han startede som Executive Trainee i 2015. Siden da har han haft flere forskellige roller i Telenor Erhverv, hvor han de seneste år har bestredet en stilling som Head of Core Products & Pricing. I sin nye rolle får han samtidig ansvaret for afdelingens knap 35 medarbejdere.

”Jeg glæder mig over, at Nicolaj har sagt ja til rollen og ved, at han med sit kommercielle og kundefokuserede mindset og store kendskab til Telenor Erhverv, kommer til at sætte en god retning for Business Market. Med Nicolaj ved roret får vi en stærk strategisk lederprofil, som udover at besidde en solid eksekveringsmotor, har fokus på kundernes behov og medarbejdernes trivsel,” siger Mikkel Kruse, erhvervsdirektør i Telenor Danmark.

”Jeg glæder mig utrolig meget til at fortsætte den rejse, som Erhverv har været på de sidste 3 år. Vi har et stærkt team og har lagt en rigtig god strategi, hvor vi allerede er kommet langt på mange områder. Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at vækste vores nye forretningsområder, men også fortsætte den positive udvikling, vi ser på vores kerneprodukter hos små og mellemstore virksomheder,” siger Nicolaj.

Nicolaj overtager stillingen efter Thomas B. Christensen, som stoppede ved udgangen af marts.

Privat bor Nicolaj i Aarhus med sin kæreste Sofie og deres to børn.

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Telenors pressetelefon

Telenors pressetelefon

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S

Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692