Gå til indhold
Telenor udnævner ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs

Pressemeddelelse -

Telenor udnævner ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs

Telenor har udnævnt Isabella Emilie Birkbøll til ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs med ansvar for det juridiske og regulatoriske område i Telenor samt HR, kommunikation og ESG.

Isabella Emilie Birkbøll er udnævnt til ny koncerndirektør for People & Corporate Affairs i Telenor og indtræder i den forbindelse i Telenor Danmarks direktion. Isabella Emilie Birkbøll kommer fra en stilling som Head of Legal and Regulatory Affairs i Telenor, hvor hun siden 2022 har stået i spidsen for teleselskabets juridiske og regulatoriske arbejde. Før da har hun i en årrække bestredet ledende stillinger i finanssektoren, bl.a. som Group Chief Compliance Officer i Codan/Alm. Brand.

”Telebranchen er på mange måder stadig ny for mig, men jeg er blevet bidt af branchens tempo og ikke mindst kulturen i Telenor, der er præget af et stærkt fællesskab, åbenhed og ordentlighed, som gennemsyrer hele organisationen og alle vores fantastiske forbindelser,” siger Isabella Emilie Birkbøll og fortsætter:

”Jeg overtager et stærkt hold og en division, hvis fornemmeste opgaver er at opretholde god governance med høje værdier og standarder, udvikle organisationen og fastholde en stærk kultur – og ikke mindst at understøtte resten af forretningen med at nå deres mål og levere på Telenors ambition om at give danske forbrugere og virksomheder en tryg og sikker digital hverdag. Det arbejde glæder jeg mig til at fortsætte.”

”I Telenor arbejder vi strategisk med at identificere og udvikle egne talenter til at overtage nøglepositioner, og det er Isabella et førsteklasses eksempel på. Isabella kom til Telenor for halvandet år siden med erfaring og kompetencer, der gjorde hende til den naturlige arvtager i People & Corporate Affairs. Hun har på kort tid demonstreret et smittende drive, stærke lederegenskaber, et kommercielt og løsningsorienteret mindset og en bemærkelsesværdig evne til at skære igennem komplekse juridiske spørgsmål. Jeg plejer at sige, at vores kultur og organisation er vores styresystem, hvilket er vores største styrke. Med HR og kommunikation overtager Isabella dermed en helt central del af Telenor, men jeg er slet ikke i tvivl om, at hun er den helt rette til at løfte opgaven,” siger Lars Thomsen, CEO i Telenor Danmark.

Isabella overtager stillingen fra Mette Eistrøm Krüger, der er rykket videre internt til en stilling som Senior Vice President, People, Culture & Corporate Affairs, i Telenor Nordics.

Isabella bor i Brønshøj sammen med sin mand og to piger på 11 og 8 år.

Emner


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Telenors pressetelefon

Telenors pressetelefon

Pressekontakt 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S

Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692