Gå til indhold
Telenor udvider sit roamingtilbud til også at inkludere Tyrkiet

Pressemeddelelse -

Telenor udvider sit roamingtilbud til også at inkludere Tyrkiet

Privatkunder hos Telenor får en endnu bedre roamingoplevelse. Fra og med i dag kan Telenor-kunder med Roam Away+ nu også roame gratis i Tyrkiet. Med tilføjelsen kan kunderne tale, sms og bruge op til 20 GB data i hele 47 lande, som svarer til 99% af de lande danskerne rejser til.

En af de mest populære destinationer for rejseglade danskere er Tyrkiet. Med tilføjelsen af Tyrkiet til Telenors Roam Away+ abonnementer betyder det, at Telenor dækker 99% af danskernes behov for tale og data, når de er på ferie, hvis man tager udgangspunkt i Danmarks Statistiks data over danskernes udlandsrejser i 2018.

Der er 47 lande inklusive Tyrkiet, USA, Thailand og EU med i Roam Away+, som Telenors privatkunder får inkluderet i abonnementerne Mobil 30 GB, Mobil 60 GB og Mobil Fri Data.

Kan rejse trygt og bruge data og telefon som hjemme
”Vi ønsker at give vores kunder tryghed og frihed, så de kan bruge deres telefon som derhjemme og ikke skal bekymre sig om ekstra regninger, når de kommer hjem fra ferie. Med 20 GB data, fri tale og sms, giver vi vores kunder mulighed for at ringe hjem, tjekke nyheder, bruge de sociale medier og streame et afsnit af deres ynglings serie, mens de er på ferie. Roaming i Tyrkiet har længe været efterspurgt hos vores privatkunder, da det er ét af de lande, som mange danskere rejser til om sommeren,” siger Telenors kommercielle direktør Tor-Arne Fosser.

Emner

Kategorier


Fakta:

Med Roam Away+ har man som Telenor kunde tale, sms og op til 20 GB data i dit abonnement, når du er på ferie i udlandet, og du kan bruge mobilen i 46 lande. Roam Away+ får du med i abonnementerne Mobil 30 GB, Mobil 60 GB og Mobil Fri Data.

Lande i Roam Away+: USA, Thailand, Tyrkiet, Færøerne, Myanmar, Pakistan, Bangladesh og Malaysia samt Finland, Island, Norge, Sverige, Belgien, Bulgarien, Cypern, Estland, England, Frankrig, Grækenland, Holland, Irland, Italien, Kroatien, Letland, Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta, Monaco, Montenegro, Nordirland, Polen, Portugal, Rumænien, Schweiz, Serbien, Skotland, Slovakiet, Slovenien, Spanien, Tjekkiet, Tyskland, Ungarn, Østrig, Wales, San Marino og Vatikanstaten.

Læs mere: https://www.telenor.dk/shop/landingpage/mobil/roaming/

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692