Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Telenor vinder to store offentlige teleudbud

SKI har valgt Telenor som hovedleverandør på to rammeaftaler om telefoni og bredbånd til regioner, læreanstalter, kommuner og forsyningsselskaber. I forvejen er Telenor hovedleverandør af teleløsninger til den danske stat.

SKI (Statens og Kommunernes Indkøbs Service) har valgt Telenor som hovedleverandør på to nye rammeaftaler om teleydelser til den offentlige sektor. De to aftaler er målrettet regioner, gymnasier, erhvervsskoler, universiteter og andre selvejende institutioner samt halvoffentlige virksomheder og forsyningssektoren, men også kommuner, der ikke er forpligtet af andre aftaler, kan benytte sig af SKI’s nye aftaler med Telenor. Begge aftaler træder i kraft i juli 2014 og løber to år med mulighed for forlængelse to gange et år.

”Vi været den danske stats foretrukne leverandør af telefoni siden 2001. Med SKI-aftalerne ser vi frem til også at hjælpe regioner, kommuner, læreanstalter og andre offentlige og halvoffentlige virksomheder med at bruge telefoni og bredbånd til at skabe effektiv kommunikation,” siger Telenors kommercielle direktør Lars Thomsen.

Rammeaftale 02.08

Aftalen giver adgang til Telenors sortiment af fastnettelefoni, mobiltelefoni og mobilt bredbånd. Kunderne kan via aftalen desuden købe mobiltelefoner, mobiltilbehør, mobile modemmer, telemetri, dækningsanlæg samt teknisk bistand. Rammeaftalen dækker omkring 153.000 mobilabonnementer.

Rammeaftale 02.11

Aftalen giver adgang til indkøb af ADSL fastnetbredbåndsforbindelser. Aftalen omfatter internet til hjemmearbejdspladser, internet til mindre arbejdspladser, og internet til private adresser hvor offentlige myndigheder midlertidigt kan servicere borgere fx ved sygdomsforløb. Rammeaftalen dækker omkring 20.000 ADSL-abonnementer.

Om Telenor

Telenor er Danmarks næststørste leverandør af telefoni og datakommunikation til danske borgere og virksomheder. Telenor har investeret massivt i sit danske mobilnetværk, og målinger fra Teknologisk Institut viste for nylig, at Telenors netværk er det stærkeste i alle fem regioner. Læs mere på www.telenor.dk/ti. Telenor Danmark, der også omfatter datterselskaberne CBB og BiBoB, indgår i Telenor-koncernen, der med base i Norge driver teleselskaber i 13 lande og har 172 mio. mobilkunder.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692