Gå til indhold

Pressemeddelelse -

Ung østerbrogenser udvalgt til global digital tænketank

Den unge telekommunikationsingeniør og DTU studerende Alexander Gregaard Brandi fra Østerbro er netop blevet udvalgt til at repræsentere Danmark ved Telenor Youth Forum 2016, hvor idérige unge hjerner fra 13 forskellige lande sætter hinanden i stævne for at udvikle på nye måder at udnytte teknologien til at skabe digitale løsninger for godtgørende formål.

Tusindvis af håbefulde unge mennesker, på tværs af landegrænser, ansøger hvert år om at blive en del af telegiganten Telenors ungdomsforum, Telenor Youth Forum. Alle Telenor-lande, heriblandt Danmark, får mulighed for at sende hver to kandidater, og her er den 28-årige Alexander Gregaard Brandi fra Østerbro udvalgt til at repræsentere Danmark ved Telenor Youth Forum 2016.

”Jeg er utrolig glad for at være blevet udvalgt til Telenor Youth Forum 2016. Igennem mit studie som telekommunikationsingeniør er jeg vant til at tænke i, hvordan man kan anvende mobilteknologien, og det glæder jeg mig til at kunne bidrage med i forhold til diskussionen og udviklingen af nye digitale løsninger,” siger Alexander Gregaard Brandi.

Alexander Brandi har en bachelor i Netværks teknologi og IT fra DTU, og er nu ved at færdiggøre sin kandidat i telekommunikation på DTU.

Alexander fra Østerbro til Rafsan fra Bangladesh

Sammen med de øvrige kandidater fra Bangladesh, Bulgarien, Ungarn, Indien, Malaysia, Montenegro, Myanmar, Norge, Pakistan, Serbien, Sverige og Thailand skal aalborggenseren byde ind med nytænkende og kreative løsninger på, hvordan vi kan bruge den nyeste mobilteknologi til at hjælpe mennesker i nød, og løse forskellige samfundsudfordringer.

”Med Telenor Youth Forum får unge talentfulde mennesker en unik mulighed, for at være med til at udnytte den viden og teknologi vi har i dag til at skabe nye spændende digitale løsninger, ” siger Jesper Hansen, administrerende direktør i Telenor.

Telenor Youth Forum løber i et år ad gangen og arrangeres i samarbejde med Nobels Fredspris Center. Programmet kickstartes i Oslo i forbindelse med at Nobels Fredspris uddeles den 8. december. Deltagerne får her udleveret de problemstillinger, som de skal arbejde med indtil de mødes igen i Bangkok til foråret.

Som afslutning på det års lange forløb samles alle kreative løsningsforslag i en stor digital udstilling, der udstilles i samarbejde med Nobels Fredscenter.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og bredbånd. Vi er en del af en global virksomhed, som er et af Nordens største teleselskaber og en af verdens største leverandører af mobiltelefoni. Telenor er repræsenteret i 13 lande, og på verdensplan hjælper vi 208 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1500 medarbejdere, som hver dag yder vores bedste for at gøre det enkelt og nemt for vores kunder at kommunikere. Det er vigtigt for os, at Danmark bliver et førende videnssamfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i den danske teleinfrastruktur. I Danmark er CBB Mobil og Canal Digital også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk. 

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692