Gå til indhold
Georg Svendsen (født 1975) - Teknisk direktør

Billede -

Georg Svendsen (født 1975) - Teknisk direktør

Georg Svendsen tiltrådte som teknisk direktør i Telenor Danmark i 2017. Georg er nordmand og kommer fra en stilling som Vice President for Transport Networks for Telenor Group. Tidligere har han været Technology Implementation direktør i Telenor Bulgarien fra 2013-2016. Derudover har han arbejdet i alle Telenor gruppens forretningsenheder i Asien og Europa i forskellige tekniske stillinger. Georg har også arbejdet i Danmark tidligere, hvor han arbejdede som implementeringschef i TT-Netværket i 2012.
  • Licens: Brug i medier
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1620 x 1080, 196 KB
Download

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800
Rasmus Avnskjold

Rasmus Avnskjold

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relaterede nyheder