Gå til indhold
Jesper Hansen (født 1965)-  Administrerende direktør

Billede -

Jesper Hansen (født 1965)- Administrerende direktør

Jesper Hansen startede som teknisk direktør i Cybercity i 2000 og har siden været direktør for Strategi, Public Affairs og Regulation, Operations, Erhvervsdivisionen samt Kundedivisionen. Før sin tid i Telenor har Jesper Hansen været manager i TDC (1996). Jesper Hansen er uddannet B.Sc.Econ fra Handelshøjskolen i Århus.
  • Licens: Brug i medier
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 6720 x 4480, 5,79 MB
Download

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800
Rasmus Avnskjold

Rasmus Avnskjold

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relaterede nyheder