Gå til indhold
Tor-Arne Fosser (født 1974) - Kundedirektør

Billede -

Tor-Arne Fosser (født 1974) - Kundedirektør

Tor-Arne Fosser kom til Telenor Danmark i 2019. Han har været en fast del af Telenor Group de sidste 15 år, og kommer fra en stilling som Senior Vice President for Marketing i Telenor Group. Tor-Arne har i årernes løb været med til at udvikle centrale projekter samt opbygge Telenors brand, go-to-market model og digitale marketing kanaler på globalt plan. Tor-Arne har ligeledes erfaring fra konsulentarbejde i Accenture og har ledet et digitalt marketingbureau i DentsuAegis. Tor-Arne er uddannet Master i Marketing Management.
  • Licens: Brug i medier
  • Filformat: .jpg
  • Størrelse: 1280 x 853, 427 KB
Download

Tags


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.200 medarbejdere, har 39 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Pressekontakt

Alice Klitholm Duch

Alice Klitholm Duch

Pressekontakt Pressechef 25 600 800
Rasmus Avnskjold

Rasmus Avnskjold

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relaterede nyheder