Gå til indhold
CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB MIX

Pressemeddelelse -

CBB inkluderer Mofibo og Podimo i CBB MIX

I januar lancerede CBB det nye streamingkoncept CBB MIX til selskabets kunder, og i marts blev det udbredt til også at være tilgængelig for nye kunder. Med CBB MIX kombinerer selskabet små priser på mobilabonnementer med fleksibelt tilkøb af indhold fra HBO Max, TIDAL, TV 2 Play og Viaplay.

Lanceringen har været en stor succes, og derfor udvider CBB nu indholdet til også at omfatte Mofibo og Podimo, hvilket gør, at kunder med CBB MIX kan lytte til podcasts samt lyd- og e-bøger fra to af de absolut mest populære tjenester inden for deres respektive områder.

Det betyder samtidig, at kunderne nu kan vælge og løbende skifte imellem ialt seks tjenester. Med CBB MIX kan kunderne altid skifte mellem tjenesterne, tilkøbe nye eller fravælge eksisterende. De skal blot have mindst to tjenester. Nye tjenester starter med det samme, mens afmeldte tjenester stopper ved næste månedsskifte. 

”Med CBB MIX havde vi sat os for at sætte nye standarder for nem og simpel bundling af streamingtjenester, og vi kan konstatere, at vi er godt på vej til at lykkes med den ambition. Kunderne er meget begejstrede for konceptet og benytter i høj grad den fleksibilitet, som er vores spydspids i konceptet. Først og fremmest når det kommer til købsøjeblikket, hvor kunderne vælger pakker på alt mellem 2 og 5 tjenester og sammensætter deres MIX på forskellig vis. Dernæst benytter mange kunder muligheden for at skifte ud i tjenester samt at op- og/eller nedgradere antallet af tjenester alt efter deres behov,” siger Nikolaj Boserup, som er direktør for CBB. Og han varsler, at der er flere gode nyheder på vej til CBB MIX.

Når du mixer dit mobilabonnement med CBB MIX, kan du glæde dig til:

  • Underholdning overalt: Takket være vores stabile og lynhurtige netværk får du ubegrænset adgang til god underholdning uden afbrydelser, mens du er på farten. Mange af programmerne kan du tilmed downloade.
  • Færre abonnementer: Ved at mixe dit mobilabonnement med streaming behøver du ikke længere bekymre dig om forskellige regninger fra forskellige udbydere. Vi gør betalingen mere simpel og overskuelig ved at samle dem ét sted.
  • Penge at spare: Hvis du samler dit mobilabonnement og streamingtjenester det samme sted, er prisen ofte billigere end, hvis du køber tjenesterne hver for sig.

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Rikke Juul Rokkedal Therkildsen

Rikke Juul Rokkedal Therkildsen

Director of Communications & CSR 25 600 800

Relateret materiale

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692