Gå til indhold
CBB Mobil skruer op for underholdningen: Gør det nemt at mixe mobil og streamingtjenester til små priser

Pressemeddelelse -

CBB Mobil skruer op for underholdningen: Gør det nemt at mixe mobil og streamingtjenester til små priser

CBB MIX er navnet på et nyt koncept, der kombinerer mobilselskabets små priser med fleksibelt tilkøb af indhold fra HBO Max, TIDAL, TV 2 PLAY og Viaplay. Med lanceringen kan CBB’s kunder nemt mixe deres mobilabonnement med to eller flere streamingtjenester efter behov.

Så er der godt nyt til de mange underholdningslystne danskere. Nu kan kunderne hos CBB Mobil kombinere deres mobilabonnement med streaming fra CBB MIX, hvor de kan vælge mellem indhold fra HBO Max, TIDAL, TV 2 PLAY og Viaplay.

Med CBB MIX får kunderne adgang til de fire streamingtjenesters enorme bagkatalog af underholdning i form af TV, film, serier og musik. Det gælder både nye danske og nordiske titler samt en lang række af de største internationale blockbusters og produktioner fra hele verden.

”I CBB Mobil har vi i mange år haft Danmarks mest tilfredse og loyale mobilkunder. Den position vil vi naturligvis gerne bevare. Derfor har vi med CBB MIX taget den fleksibilitet og enkelhed, som vores kunder sætter pris på fra vores mobilabonnementer og overført det til streaming. Med konceptet giver vi kunderne maksimal frihed i forhold til valg og udskiftning af streamingtjenester efter behov. Alt sammen naturligvis med udgangspunkt i den gode kundeoplevelse og til vores kendte små priser,” udtaler Nikolaj Boserup, direktør for CBB Mobil.

Mix efter behov
Valget af navnet til CBB MIX er ikke tilfældigt. I modsætning til andre produkter på markedet, kan kunderne selv sammensætte den underholdning, som de ønsker at abonnere på fra måned til måned med så få begrænsninger som muligt. Det betyder, at kunderne løbende kan skifte mellem tjenesterne, tilkøbe nye eller fravælge eksisterende, så længe de har valgt mindst to.

”Danskerne er storforbrugere af streaming. Men samtidig er vi også blevet mere økonomisk bevidste med et stigende ønske om at få værdi for de penge, som vi bruger på underholdning. Derfor har vi udviklet CBB MIX, som vores bud på, hvordan vi kan tilbyde fleksibel streaming baseret på vores grundværdier om at være ærlige, kærlige og uden bøvl. Her kan kunderne selv blande tjenester, som de har lyst, efterhånden som deres behov ændrer sig, uden at skulle bekymre sig om en masse krav og ting med småt,” siger Nikolaj Boserup.

CBB Mobil har prioriteret, at det er eksisterende kunder, der først får tilbuddet om at købe de fire streamingtjenester i CBB MIX til en ekstra fordelagtig intropris. I løbet af foråret bliver det muligt for nye kunder at tilvælge CBB MIX, når de opretter sig på CBB.dk, via CBB’s kundeservice eller hos en partner. På længere sigt er der også planer om at videreudvikle konceptet og tilføje flere tjenester, hvilket vil blive kommunikeret til kunderne løbende.

Om CBB MIX:

  • Eneste forudsætning for at tilkøbe streaming er, at man er kunde hos CBB Mobil med et mobilabonnement på minimum 99 kr./md.
  • Tilkøb af nye tjenester træder i kraft med det samme, mens afmelding af en eksisterende tjeneste stopper ved næste månedsskifte.
  • Priser:
    • Tilkøb af to streamingtjenester: 150 kr./md
    • Tilkøb af tre streamingtjenester: 200 kr./md.
    • Tilkøb af fire streamingtjenester: 250 kr./md. (200 kr./md. t.o.m. 31/12/2023 ved køb senest 20/3/2023).

Related links

Emner

Kategorier


Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Norden og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1.100 medarbejdere, har 40 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Kontakt

Cecilie Bruun Iversen

Cecilie Bruun Iversen

Pressekontakt Pressechef 25 600 800

Relateret materiale

Gode forbindelser via mobil og bredbånd

Telenor hjælper danskerne med at skabe gode forbindelser via mobil og internet. Vores mål er at skabe sammenhæng i vores kunders digitale liv og i det danske samfund. Derfor investerer vi hvert år massivt i innovation og i udvikling af den danske teleinfrastruktur.

Telenor er Danmarks næststørste teleselskab og en del af Telenor-koncernen, som opererer i hele Skandinavien og i Asien, og på verdensplan hjælper vi 186 millioner kunder med at kommunikere. I Danmark er vi ca. 1000 medarbejdere, har 38 butikker fordelt over hele Danmark og gør hver dag vores yderste for at gøre det nemt for vores kunder at kommunikere og sikre deres forbindelse på både mobil og internet. I Danmark er CBB Mobil også en del af Telenor-familien. Du kan læse mere om os på www.telenor.dk.

Telenor A/S
Frederikskaj 8
2450 København SV
CVR: 19433692